Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΕ...ΣΥΝΕΠΕΙΑ!!!


ΠΟΙΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ

Έχουμε επιχειρηματολογήσει πολλές φορές γιά την αναξιοπιστία των δημοσιογράφων.
Γνωρίζουμε ότι οι πολιτικές τους τοποθετήσεις , είναι ανάλογες με τα συμφεροντά τους και την τσέπη τους.
Υπάρχουν δημοσιογράφοι με πολυτελείς βίλες ,κότερα ,πανάκριβα αυτοκίνητα, διάγουν βίο μεγιστάνων και μας λένε ότι τα περιουσιακά τους στοιχεία τα απέκτησαν....από την δουλειά τους!!!
Είναι γνωστόν ότι προσκυνάνε μόνον το χρήμα και χάριν αυτού προσαρμόζουν και τις πολιτικές τους τοποθετήσεις.
Όπως επίσης είναι γνωστόν ότι οι εφημερίδες, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί , χωρίς τις χορηγίες των οικονομικών παραγόντων και χωρίς την διαφημιστική πίτα του δημόσιου κορβανά , δεν μπορούν να επιβιώσουν.
Επομένως είναι υποχείρια οικονομικών συμφερόντων.
Εμείς δεν κατηγορούμε το φρόνημα οιουδήποτε δημοσιογράφου, ο οποίος ελεύθερα μπορεί να διατυπώνει τις πολιτικές του αντιλήψεις.
Κατηγορούμε τις αλεπάλληλες οβιδιακές τους μεταλλάξεις, από το ένα άκρο στό άλλο, με τόση ευκολία , πού μόνο το χρήμα ως κίνητρο μπορεί να τις δικαιολογήσει...
Μέ την ευκαιρία της ..επετείου της 21ης Απριλίου 1967, εκτος από τούς πολιτικούς, καλό είναι να θυμόμαστε και τούς δημοσιογράφους, οι οποίοι ούτως ή άλλως διαμορφωνουν την πολιτική συνείδηση των πολιτών.
Τήν δυνατότητα να γνωρίσουμε τούς δημοσιογράφους πού προσκύνησαν την χούντα καί σήμερα παριστάνουν τούς "δημοκράτες", μας την δίνει με εκτενή και περιγραφικό τρόπο το
http://taspa-taspan-taspa.blogspot.com/ (Κάντε κλίκ γιά λεπτομέρειες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου