Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Σ.Η.Ε.Α. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΣΕ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ.!!!

ΘΛΙΒΕΡΟ και ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΝΟΣ..."ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ" ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝ...
 
* -- Αναγνωρίζουμε, στον..."τιτάνα" της πολιτικής, ότι έχει αναγάγει το γελοίο και την ασυναρτησία, σε.. πολιτικό λόγο.!
* -- Αναγνωρίζουμε, ότι η φιλευσπλαχνία, φιλανθρωπία και γενναιοδωρία του, γιά φτωχούς και αδυνάτους, ξεπέρασε τον διαβόητο Καραμουρτζούνη και την ....Αγία Αθανασία του Αιγάλεω και άς γλίτωσε τα "ισόβια", λόγω...Κατσαντώνη!
* -- Αναγνωρίζουμε, ότι επειδή τυγχάνει αφηνιασμένης προβολής και ασυλίας απο τα Μ.Μ.
Ε., έχει καταφέρει όλη του την πολιτική ζωή, που είναι ένα διαρκές σκάνδαλο με ψεύδη και απάτες, απο "κορυφής μεχρις όνύχων", να μη την αγγίζουν, γιά λόγους που πλειστάκις έχουμε αναφερθεί.!
Βρέθηκε όμως η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, που καταγγέλει στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας τον Καρατζαφέρη , για μη εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και για καταχρηστική συμπεριφορά..
Πατήστε εδω:
ΠΗΓΗ.
Παραθέτουμε επιπροσθέτως την υπ΄ αριθμόν 2225/21-9-09 καταδικαστική απόφαση (από έναν δημοσιογράφο που τόλμησε, γιατί οι άλλοι την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενοι, αρκούνται σε ότι τους δώσει) η οποία τον υποχρεώνει να καταβάλει συνολικά το ποσό των 67.000 ευρώ περίπου σε εργαζόμενο στο κανάλι του δημοσιογράφο, ο οποίος του έκανε αγωγή, επειδή δεν του κατέβαλε ούτε τις ...νόμιμες αποδοχές, ούτε τις.. υπερωρίες. !
Βέβαια οι καταγγελίες των εργαζομένων περί "εργασιακού μεσαίωνα" στο Τηλεάστυ, είναι κοινός τόπος...
Είναι και χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός "πολιτικού ανδρός", που...μάχεται υπερ φτωχών και αδυνάτων.
Είναι όμως και χαρακτηριστικό γνώρισμα του πολιτικού μας συστήματος και κυρίως των Μ.Μ.Ε., που τον εξέθρεψαν και αφηνιασμένα τον προβάλουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου