Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

GIORGO, ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΔΕΝ...ΠΑΙΡΝΟΥΝ...

...ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.!
 
Στη διακαναλική συνέντευξη--παρωδία--, που θά δώσει ο έντρομος από το εκλογικό αποτέλεσμα των Αυτοδιοικητικών εκλογών Πρωθυπουργός, προκειμένου να στείλει...μήνυμα--εκβιασμό--στούς πολίτες, απάντησε ο Αρχηγός της Ν.Δ., από την Μεσσηνία.
"Υπό το κράτος πανικού, ο κ. Παπανδρέου δεν καταλαβαίνει πως στη Δημοκρατία, στις εκλογές, ο λαός δεν δέχεται μηνύματα.
Στέλνει μηνύματα".!!!
Πως όμως να το καταλάβει ο Πρωθυπουργός, όταν δεν τολμάει να περπατήσει στους δρόμους και να συναντήσει τους πολίτες στους χώρους της δουλειάς τους και τους νέους στις κατάμεστες από την ανεργία καφετέριες, όπως κάθε μέρα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς;;;
Προφανώς τα παραδείγματα αποδοκιμασιών που ξεκίνησαν από το καλοκαίρι, αρχής γενομένης από το Ηρώδειο, την Τρίπολη, το παπούτσι στην Θεσσαλονίκη, το γεγονός ότι παρέκαμψε την Εθνική οδό Λάρισας-Αθηνών γιά να αποφύγει τις αποδοκιμασίες πολιτών που τον περίμεναν στα διόδια και "φυγαδευθηκε" για να επιστρέψει σστην Αθήνα μέσω...Δομοκού, τον τρόμαξαν.!
Έτσι και σήμερα, γιά τον φόβο μήπως μαζευτούν, άνεργοι, συμβασιούχοι, χαμηλόμισθοι και τον αποδοκιμάσουν έξω από το Ζάππειο, προτίμησε ως "έγκλειστος", να δώσει την συνέντευξη... μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Με την αντιδημοκρατική απρέπεια συντονιστής της συνέντευξης να είναι ο ίδιος ο εκπρόσωοπος τύπου της Κυβερνησής του.!
Εδώ, ισχύει η παροιμία:
"Ο φόβος φυλάει τα έρημα"...
Καθεστώς...Τσαουσέσκου.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου