Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ...

Η "ΕΠΕΛΑΣΗ" ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.!
 
Απάντηση δίνουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΘΡΥΛΟΥ, --στούς "κατ' επάγγελμα" Ολυμπιακούς πού εν όψει εκλογών πωλούν πρόσκαιρη Ολυμπιακοφροσύνη, π.χ. Μίχας,-- στηρίζοντας ρητά και απερίφραστα Βασίλη Μιχαλολιάκο.
Ο Μιχαλολιάκος με την υπερηφάνεια και Μανιάτικη αξιοπρέπεια που τον διακρίνει ουδέποτε εξαργύρωσε σε ψήφους την ομάδα του Ολυμπιακού, όπως πρόσφατα θυμήθηκε ο πανικόβλητος Μίχας.
Ούτε πήρε τις κάμερες, γιά να τον δείξουν, όταν την περασμένη εβδομάδα πήγε να ανανεώσει την εγγραφή του στον ερασιτέχνη Ολυμπιακκό.
Βέβαια οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Θρύλου, αυτοί που με ιδρώτα έγραψαν τις ένδοξες σελίδες του Ολυμπιακού, Δαρίβας, Ρωσίδης, Γλύκας, Σταυρόπουλος, Πέτρος Μίχος, κ.τ.λ. στηρίζουν Μιχαλολιάκο και το "φωνάζουν" στη φωτό.

Σημειώνουμε ότι ο Γιώργος Σιγάλας, που προέρχεται από τα σπλάχνα του μπασκετικού Ολυμπιακού είναι Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος, με τον Μιχαλολιάκο.
Ακόμη η παλιά δόξα και "γόης" της ομάδας, Μίμης Στεφανάκος, με τον οποίον πρό ολίγου επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά, μας είπε ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα Μιχαλολιάκο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου