Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Η ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ--ΠΑΓΚΑΛΟΥ "ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ.!!!

ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ...
 
Φαίνεται να αλλάζουν ριζικά τα δεδομένα στον διευρυμένο Δήμο Σαρωνικού...
Ο φερόμενος προ μηνός ως φαβορί Δήμαρχος Καλυβίων Πέτρος Φιλίππου, χάνει έδαφος...
Από δημοσκοπήσεις τοπικών blogs και κυρίως από το "κλίμα" πού έχει διαμορφωθεί, προκύπτει ότι νιώθει την ανάσα της...Χριστοφάκη--Πάγκαλου.!
Μάλιστα σε Ανάβυσο και Σαρωνίδα δύο κατ΄εξοχήν Νεοδημοκρατικές περιοχές η Χριστοφάκη είναι πολύ μπροστά.
Ολόκληρος ο διευρυμένος Δήμος Σαρωνικού, δίνει πάντα πλειοψηφία στην Ν.Δ.
Όταν οριστικοποιήθηκε ο Καλλικράτης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι που ανήκαν στην Ν.Δ., γιά δικούς τους λόγους--καθαρά ιδιοτελείς--, άλλοι γιά να μη χάσουν το.... "μεροκάματο" και άλλοι γιά να... εξασφαλισθούν από δικαστικές διαφορές, έσπευσαν ως παράκλητοι και αδέσποτα ορφανά να... "Υιοθετηθούν" από Χριστοφάκη--Φιλίππου.!
Το "παζλ" ήρθε να συμπληρώσει μία εξαιρετικά άστοχη και μοιραία πρωτοβουλία, 2--3 "ανευθυνουπεύθυνων" τοπικών κομματικών στελεχών της Ν.Δ., τα οποία χωρίς να ειδοποιήσουν και συνενοηθούν με τους τοπικούς παράγοντες, πήγαν στη Ρηγίλλης πρότειναν και προκατέλαβαν απόφαση να στηρίξει ως Υπ. Δήμαρχο, ένα ομολογουμένως "καλό ΄ανθρωπο" ονόματι Σταμάτη Γκίνη από την κοινότητα Κουβαρά...

Πλήν όμως άγνωστο στην ευρύτερη περιοχή και το σπουδαιότερο ... "αδύναμο" να αντιμετωπίσει τους Φιλίππου-Χριστοφάκη και να ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερα δύσκολες ανάγκες της προεκλογικής περιόδου , ο οποίος μοιραία βρίσκεται ως στήλη άλατος, στην... τρίτη θέση.!
Έτσι χάθηκε από την...πρωτοβουλία των "Ανευθυνουπεύθυνων" το συγκριτκό πλεονέκτημα της εκλογικής υπεροχής της Ν.Δ. στην περιοχή και "πάει άπατη" μια σίγουρη νίκη στον διευρυμένο Δήμο Σαρωνικού.
Η "πρωτοβουλία" στα χέρια "ανοήτων" είναι πάντα καταστροφική....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου