Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΔΩΣΕ..."ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ" ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...

ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...

Ραγδαίες οι εξελίξεις που οδηγούν σε διάλυση το υπαίθριου τηλεκόμματος ΛΑΟΣ.
Βορίδης και Καρατζαφέρης πού επικοινωνούν πλέον, μόνο τηλεφωνικά, μετά απο παράκληση του Καρατζαφέρη, συμφώνησαν οι όποιες..."εξελίξεις" να γίνουν μετά τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο Βορίδης συμφώνησε και τούτο επειδή, έχει βάλει στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ "δικούς" Υποψήφιους οι οποίοι θέλει να εκλεγούν σύμβουλοι, διότι θα τους έχει ως ένα παραπάνω στοιχείο και "ατού" στο νέο πολιτικό δρόμο που θα ακολουθήσει.
Ο Καρατζαφέρης βέβαια γνωρίζει τον λόγο πού συμφώνησε ο Βορίδης, καθώς και την επιδιωξή του να βγάλει με το ΛΑΟΣ περισσότερους συμβούλους, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα.!
* -- Αν του έφευγε τώρα ο Βορίδης και μόνο με τις αναταράξεις που θα είχε η αποχωρησή του, θα πήγαινε σε εκλογική συντριβή.!
* -- Καταπίνει έτσι το γεγονός ότι υπάρχει κίνδυνος να βγάλει δικούς του συμβούλους ο Βορίδης και αρκείται μέσω δικών του κομματικών ανθρώπων και μηχανισμών να διασύρρει και υπονομεύσει τους Βοριδικούς, ώστε να μην εκλεγεί κανένας σύμβουλος...
Μαλιά--κουβάρια, οι σύμβουλοι μεταξύ τους, ανταλλάσουν βαριές εκφράσεις και φέρονται πλέον ως εχθροί, αφού οι Βοριδικοί έχουν καταλάβει ότι ο κομματικός μηχανισμός του ΛΑΟΣ με εντολή Καρατζαφέρη,τούς πολεμάει γιά να μην εκλεγούν.!
Κωμικοτραγικές είναι οι σκηνές που εκτυλίσονται στα γραφεία του κόμματος και κυρίως έξω από το γραφείο του Καρατζαφέρη.
Η πλάκα είναι, ότι οσάκις ο Καρατζαφέρης πρέπει να φύγει από το γραφείο του και προκειμένου να τα καταφέρει, τους καθησυχάζει (υποτίθεται) ως εξής:
"Μη με πυροβολείτε, είμαι ο Πατέρας σας και εσείς είσαστε... παιδιά μου"...!!!
Εκεί το γέλιο ειναι αναπόφευκτο..

Ούτως ή άλλως όπως είπε και δικηγόρος-άνθρωπος του Βορίδη, ο Μάκης έδωσε στον Καρατζαφέρη..."αναστολή εκτελέσεως" για μετά τις Αυτοδιοικητικές εκλογές...

2 σχόλια:

  1. Ο κ ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ . ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ .
    ( Στην Ημερησία 04-09-10
    Η κα Μπακογιάννη έχει ένα ειδικό βάρος που δεν μπορεί να αγνοηθεί ή να συρρικνωθεί. !!!…)

    ( Στο Πρώτο Θέμα 16-05-10
    Αν εξαιρέσει κανείς την διαφορετική προσέγγιση στα εθνικά θέματα
    στα υπόλοιπα υπάρχει σύγκλιση με την Ντόρα Μπακογιάννη !!!…)

    Είναι γνωστές , οι υπόγειες διασυνδέσεις και το πολιτικό φλερτ του Μάκη Βορίδη με την Ντόρα Μπακογιάννη , η οποία προκλητικά τον χειροκροτούσε στην αίθουσα της βουλής , όταν αυτός υπεραμυνόταν του Μνημονίου του Δ.Ν.Τ.

    O Μάκης Βορίδης, βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. της περιφέρειας ανατοτολικης Αττικής, δεν εκρύβε ποτε τις φιλοδοξίες του . Στηριζόταν κρυφα από την οικογένεια Μητσοτάκη και από το οικονομικό λόμπυ που αυτή ελέγχει καθώς και από ισχυρούς διαπλεκόμενους εκδότες.

    O Mάκης ανήκει ψυχή και πνεύματι στην Ντόρα, τον προστάτευσε !!! δε ο Καρατζαφέρης του ΛΑ.Ο.Σ. , από την αρχομανή Ντόρα , μετα την δήλωση της ότι θα τον υποστήριζε ανοικτά στην υποψηφιότητα του ….για περιφερειακό Ντορο-κόπρο-σκύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μάκης Βορίδης ήταν και είναι άνθρωπος του Συστήματος Μητσοτάκη
    από το έτος 2004 και μέχρι σήμερα. Το Σύστημα Μητσοτάκη τον επέβαλε
    στον Καρατζαφέρη τότε, και παρά τις σοβαρές διαφωνίες της ηγετικής
    ομάδας του ΛΑΟΣ, ο Καρατζαφέρης τον προώθησε χωρίς να το επιθυμεί,
    αφού καλώς γνώριζε ότι αυτός είναι ο “δούρειος ίππος” της Ντόρας μέσα
    στο Κόμμα του. Δεν μπορούσε όμως να κάνει διαφορετικά, αφού και αυτός
    ο ίδιος ο Καρατζαφέρης ήταν και είναι (μερικώς σήμερα) άνθρωπος της Ντόρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή