Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ Η..."ΠΑΙΔΕΙΑ" ΤΟΥ...!

"ΑΓΟΡΑΙΟΣ" ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.!
 
Σέ συνεντευξή του στο ΕΘΝΟΣ ο πρόεδρος του "Υπαίθριου" κόμματος ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης, λέει ότι:
Ο Σαμαράς φοβάται το αρχείο που έχει...
Λέει επι λέξει:
"Ο Σαμαράς έχει εξομολογηθεί σε δικούς του ανθρώπους, που έρχονται σε μένα, ότι με φοβάται.
Ίσως γιατί όταν έριξε τη ΝΔ το '93, με τον τρόπο που την έριξε, τον χτύπησα αλύπητα και τον καθήλωσα".


ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ, ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ:

* -- Ουδέποτε τον..."καθήλωσε", αφου το 1993, ο Σαμαράς εξελέγη μόνος του, ως τρίτο κόμμα στην Ελλάδα, παρά τον πρωτοφανή και ανήθικο πολιτικο-δημοσιογραφικό πόλεμο που του έγινε.!
Επομένως τα περί... "καθήλωσης" Σαμαρά από τον "κλόουν" της κομπάζουσας αμάθειας, τον Καρατζαφέρη, προσθέτουν στη " καμπούρα" του, νέες "Καρατζαφερειές" ασύδοτης χυδαιολογίας και κιτσ ξεσαλώματος....
* -- Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και γνωρίζουμε πέραν πάσης αμφισβητήσεως ότι:
Δεν υπάρχουν κασέτες στο αρχείο εις βάρος του Σαμαρά, πέραν των δηλώσεων Μητσοτάκη, τις οποίες αναπαρήγαγε ο Καρατζαφέρης κάθε μεσημέρι στην εκπομπή του, είχαν δει, ως ήταν λογικό το φως της δημοσιότητος σε όλα τα Μ.Μ.Ε., και το σπουδαιότερο, χρησιμοποίησε τις δηλώσεις αυτές κατά κόρον η Ντόρα εναντίον τού Σαμαρά, καθ' όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ.!
Ο λαός όμως της Ν.Δ., έδωσε αποστομωτική απάντηση με την περιφανή νίκη Σαμαρά...
*-- Τουναντίον, στις κασέτες που υπαινίσεται και με τις οποίες εκβιάζει ο "αήθης" πολιτικός, επειδή ή "επίδικος" διαφορά ήταν η σύνθετη ονομασία των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία, που ήθελε ο Μητσοτάκης και η ρήξη Μητσοτάκη--Σαμαρά προήλθε, από την αδιαπραγμάτευτη στάση του Σαμαρά να μην πάρουν τα Σκόπια το όνομα Μακεδονία, ο Καρατζαφέρης επί 33 ημέρες επιχειρηματολογούσε υπέρ της... "σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων" (!), με το εξής επιχείρημα:
"Δεν έχει καμία σημασία τί όνομα θα πάρουν τα Σκόπια, σημασία έχει να κάνει η Ελλάδα, οικονομική... "εισπήδηση" , σύμφωνα με το παράξενο ιδιολεκτό του".
Άλλωστε ο Καρατζαφέρης θα πρέπει να θυμάται, πόσες τηλεοπτικές "δοκιμές" έγιναν και με ποιό... "τρόπο", οταν γιά πρώτη φορά μετα από 7 χρόνια, με την δημιουργία του κομματός θα ακουγόταν απο το κανάλι του, ότι είναι πλέον...κατά της "σύνθετης ονομασίας".!!!
Άν δεν τα θυμάται, γιά την αποκατάσταση της αλήθειας, να του τα θυμίσουμε εμείς και με παραστατικά στοιχεία...
Ό,τι κορόιδεψε, κορόιδεψε...
Τελεία και παύλα...
Ή μήπως πιστεύει κανείς, ότι οι εκβιασμοί Καρατζαφέρη, άν είχαν και το παραμικρό αντίκρυσμα, θα είχαν παραμείνει μόνο στο επίπεδο των χυδαίων απειλών και δεν θα ειχαν γίνει πράξη προκειμένου τουλάχιστον να διασωθεί και επιβιώσει πολιτικά;;;
Σας μοιάζει γιά τέτοιος;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου