Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ..."ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ" ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΟΡΙΔΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.!

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ "ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥ" ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΑΟΣ, "ΚΟΝΤΥΝΕ" ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...
 
Ο Καρατζαφέρης προετοιμάζεται γιά την επόμενη μέρα των Αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ξέρει ότι τό εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι η αρχή του τέλους του.!
Ήδη από τώρα "κατασκευάζει" δικαιολογίες, πιστεύοντας ότι θα "παραμυθιάσει" 'η καλύτερα θα συγκρατήσει τις τάσεις φυγής που από τώρα έχουν εκδηλώσει Βουλευτές και στελέχη του "Ημιυπαίθριου" κομματός του.
Κυρίως τρέμει τον Βορίδη, που έχει δείξει μέχρι τώρα Ιώβειο υπομονή μετά τις αλλεπάληλες υποβαθμίσεις πού του έχει κάνει, διότι το γεγονός ότι δεν του έδωσε το χρίσμα του Υπ. Περιφερειάρχη ήταν απλά ένα επακόλουθο μιάς εσκεμμένης σειράς "κοντύματος" μέσα στα όργανα του κομματός του, που δεν ξεκινάει μόνο από πολιτικούς λόγους.!
Κυρίως τα κίνητρα ανάγονται στο συμπλεγματικό του χαρακτήρα, που δεν ανέχεται στα πόδια του, άνθρωπο ανώτερης μόρφωσης και κοινωνικής καταγωγής...
Οί λόγοι είναι προφανείς και τους έχουμε πλειστάκις εξηγήσει.
Χθές πάλι "κόντυνε" τον Βορίδη, βγάζοντάς τον από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αντικαθιστώντας τον με τον Κοραντή.
Ωστόσο άφησε να διαρρέεται από κύκλους του--έχει και ο Καρατζαφέρης...κύκλους-- , ότι:
"Είναι μεγάλη η σημασία των εργασιών της Επιτροπής, και πρέπει να συμμετάσχει ο... ίδιος"
Προφανώς ο Καρατζαφέρης ως απόφοιτος του LONDON SHCOOL OF...TRIXES, έχει περισσότερες γνώσεις από τον Βορίδη που είναι δικηγόρος και έχει μεταπτυχιακό του University College of London..
Εδώ είναι η αποθέωση του... Καρατζαφερισμού.!
Πάντως ο Καρατζαφέρης προετοιμάζει έδαφος, ώστε οι οποιεσδήποτε αντιδράσεις ή κινήσεις Βορίδη την Δευτέρα των εκλογών να τον βρούν--κατά την άποψη του-- κοντυμένο...
"Είπαμε", κατά την άποψη...Καρατζαφέρη...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου