Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ, ΜΕ "ΝΟΝΟ"...ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ.!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ--ΝΤΟΡΑ--ΕΒΕΡΤ--ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ--ΜΑΝΟΣ--ΑΡΗΣ--ΣΟΥΦΛΙΑΣ--ΣΙΟΥΦΑΣ--ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ και ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...
 
Είναι γεγονός.
Μάλιστα δε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης γιά να "δέσει" την συμφωνία και να φανεί ειλικρινής, ότι πράγματι ενδιαφέρεται γιά το καλό του τόπου και της ευρύτερης παράταξης γενικώτερα, προσέξτε σε τι πράξη μεγαλοπρεπούς αλτρουισμού και ανοδιοτέλειας προέβη:
"Δέχθηκε να ενταχθεί το ΛΑΟΣ στο νέο κόμμα, έστω και άν χάσει τα... 5.000.000 ευρώ, που παίρνει ως κομματική επιχορήγηση απο το Δημόσιο...!!!
Αυτό είδαν κυρίως τά άλλα..."Κεντρικά" στελέχη της Κεντροδεξιάς, αυτό εξετίμησαν ιδιαιτέρως, γιά αυτό και άνευ' ετέρου, έδωσαν τα χέρια, γιά την υλοποίηση αυτής της τεράστιας απήχησης στη κοινή γνώμη πολιτικής πρωτοβουλίας και ... βούλησης.!
Συμφώνησαν δε να ξανασυναντηθούν τάχιστα για τα διαδικαστικά και τις... λεπτομέρειες ποιός θα ηγηθεί αυτού του μεγαλεπήβολου εγχειρήματος, που θα επανενώσει την Κεντροδεξιά και θα εξολοθρεύσει τον Σαμαρά.
Βέβαια η συνεδρίαση διεκόπη, κάπως απροσδόκητα και τούτο διότι:
* -- Ο Πρόεδρος Έβερτ, όλως ξαφνικά αδιαθέτησε, ήταν όμως και περασμένη η ώρα...
* -- Ο Ψυχάρης, επειδή του είχε τηλεφωνήσει ο Ρέστης, ότι δεν του ξαναδίνει λεφτά και τσαντισμένος έφυγε γιά το da capo, να πιεί καφέ, μιά και τον πληρώνει πάντα ο Γιακουμάτος..
* -- Η Ντόρα, διότι της τηλεφώνησε από την Κρήτη, ο υπ. περιφερειάρχης που στηρίζει, ότι χρειάζεται λεφτά για να μη πατώσει στις εκλογές και ότι με τις συνεντευξεις της μόνο στά Μ.Μ.Ε., το... μοιραίο είναι αναπόφευκτο.!
* -- Ο Μάνος, διότι ξέμεινε από μπισκότα Αλατινι, και από την εποχή της αλήστου μνήμης εταιρίας δεν μπορεί να ισορροπήσει...
* -- Ο Σουφλιάς, τσαντίσθηκε διότι φεύγοντας ο Ψυχάρης τον... ξέχασε και δεν του είπε "Καλή νύχτα".!
* -- Ο Ανδριανόπουλος, διότι ενώ μιλούσε τόσο ωραία, ουδείς κατάλαβε τι έλεγε και δεν τού έδωσαν την δέουσα σημασία...
* -- Ο Σιούφας, διότι άν και ιδιοκτήτης του μισού Κολωνακίου, δεν του υποσχχέθηκαν να τον κάνουν πρόεδρο Δημοκρατίας, μιά και το προεδρικό μέγαρο, είναι δίπλα στο σπίτι του.
* -- Ο 'Αρης μετάνιωσε που πήγε διότι τους βρήκε όλους αντιαισθητικούς και ανυπόφορους.
Φεύγοντας μονολογούσε:
Καλύτερα με τον Αντώνη έστω και τελευταίος, παρά με τούτους εδώ πού δεν... βλέπονται.!
* -- Ο Μολυβιάτης βιαζόταν, γιατί κάθε Τετάρτη παραθέτει δείπνο στην Αθηναική Λέσχη στον "Κάτμαν" ή Κατέλη, τον γνωστό γελωτοποιό της Ανίτας Πάνια και δεν ήθελε να τον αφήσει να περιμένει...
Φοβήθηκε μη παρεξηγηθεί ο "Κάτμαν" και τον... καρφώσει στις εφημερίδες.!
* -- Ο Καρατζαφέρης διότι είχε γίνει "μουσκεμα" και έπρεπε να αλλάξει εσώρουχα από τη πίεση και το ζάκχαρο, πού του είχαν ανέβει, με όσα του "ξέφυγαν" και είπε για τα 5.000.000 ευρώ.!
Τη συνέχεια του ΄απονενοημένου δια-"Βήματος", ως και την πραγματική αλήθεια θα την πληροφορηθούμε προσεχώς από τις "Εγκυρες'' εφημερίδες και τα "Έγκριτα"...Μ.Μ.Ε.

Νά είναι πάντα καλά οι άνθρωποι, κάτι "τέτοιες ημέρες" τους... χρειαζόμαστε.!!!

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ,ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ,ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή