Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Η "ΜΗΤΕΡΑ" ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.!

ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΕΡΜΟΦΡΟΔΙΤΗ" ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...

Βαδίζουμε ολοταχώς προς την τελική ευθεία για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Οι εκλογές αυτές προσφέρονται στον ελληνικό λαό για να καταδείξει την δυσαρέσκειά του, απέναντι στα «μνημονιακά» κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΛΑ.Ο.Σ., τα οποία με την απόφασή τους να ψηφίσουν υπέρ της υπαγωγής μας στο Δ.Ν.Τ. και το μνημόνιο, κήδεψαν τους πολίτες αυτής της χώρας.
Στην ηρωική Πελοπόννησο, η ερμαφρόδιτη συμμαχία του μνημονίου, συνεχίζει το μεθοδευμένο σχέδιό της εις βάρος της φιλελεύθερης πατριωτικής παράταξης της Ν.Δ., στηρίζοντας ως υποψήφιο Περιφερειάρχη, τον Πέτρο Τατούλη, που ξεκίνησε από την Αριστερά, κατόπιν βρέθηκε σε Νεοφιλελεύθερους δρόμους και σήμερα κανείς δε μπορεί να τον εντοπίσει μέσα στο πολιτικό φάσμα.

Είναι απορίας άξιον, πως γίνεται ο κ. Τατούλης ο οποίος εκμεταλλευόμενος την εύθραυστη κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 152 εδρών, ομιλούσε διαρκώς για ιδεολογικό και ηθικό έλλειμμα στην πολιτική της Ν.Δ. και όλα τα έβρισκε στραβά, προφανώς επειδή δεν υπουργοποιήθηκε, σήμερα να δέχεται την στήριξη ΠΑΣΟΚ-ΛΑ.Ο.Σ.
Του θλιβερού ΠΑΣΟΚ αφενός, που είναι το μίγμα των Ιμίων και του Χρηματιστηρίου από το παρελθόν και του μνημονίου και της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας στον ξένο παράγοντα σήμερα και του εξοργιστικά, δήθεν πατριωτικού και άκρως λαϊκιστικού ΛΑ.Ο.Σ. αφετέρου, που είναι το μόρφωμα που εμπαίζει βάναυσα τους αγνούς πατριώτες, έχοντας ως αρχηγό του, τον μαιτρ της πολιτικής ανακολουθίας και της πολιτικάντικης κωλοτούμπας, Γ. Καρατζαφέρη.
Από την άλλη πλευρά η Ν.Δ., συνεπής απέναντι στους πολίτες, επέλεξε για την Πελοπόννησο τους άριστους αυτοδιοικητικούς άνδρες, που έχουν ήδη επιδείξει πλούσιο έργο ζωής και πνοής, ως Νομάρχες στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, χωρίς ασφαλώς να στερούνται υψηλής πολιτικής στόφας. Άνθρωποι όπως ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Δημήτριος Δράκος και ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Νικόλαος Ταγαράς, είναι η καλύτερη συνταγή για να συντριβεί η «απίθανη» συμμαχία του μνημονίου και να χρωματιστεί η Πελοπόννησος το βράδυ των εκλογών, με το γαλάζιο χρώμα της Ελλάδας. Ο συμβολισμός και η ουσία μιας μεγαλοπρεπούς Νίκης της Παράταξης, είναι να δείξουν οι σύγχρονοι Μωραΐτες, ότι όπως στο παρελθόν, έτσι και τώρα, είναι έτοιμοι να ξαναγίνουν πρωτεργάτες της αποτίναξης ενός ξένου ζυγού…της Τρόικας και του Δ.Ν.Τ. αυτή την φορά.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.
ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΥΠ. ΤΟΜΕΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΝΟΔΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου