Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΤΟΣ ALTER Ο... "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ" ΤΡΑΓΚΑΣ.;

ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ Alter Channel, ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΒΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ...
 
Φαίνεται, ότι τι διαζύγιο Alter--Τράγκα είναι οριστικό...
Προκύπτει άλλωστε και από τα λεγομενά του στην πρωινή του εκπομπή στον Real, πού από ότι φαίνεται παραμένει προσωρινά τουλάχιστον και τούτο γιά να μη "καρφωθεί" ο Real, ότι και αυτός ενέδωσε στις "Μνημονιακές" και Κυβερνητικές πιέσεις ...
Εμείς ήδη από τις 16-9 είχαμε προβλέψει, το διαφαινόμενο διαζύγιο γράφοντας εδω:
ΕΚΤΟΣ ALTER Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ή ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΑΣΘΕΝΗΣ.;;;
ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΔΗΚΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ "ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ" ΚΑΙ ΤΩΝ "ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ" ΤΗΣ;;;
http://politikosafari.blogspot.com/2010/09/alter.html
Τώρα και μετά την αποκάλυψη, από Αρμόδιο Διαπεριφερειακό Κέντρο του Υπουργείο Οικονομικών,-- που σημειωτέον είδε το φως της δημοσιότητος, το πρώτον από Bloggers--,γιά τα εκπρόθεσμα χρέη του Alter βρήκε την ευκαιρία η "Κυβέρνηση του Μνημονίου", εν ' όψει Αυτοδιοικητικών εκλογών να τον απολύσει από το κανάλι, επειδή κάθε βράδυ, ήταν αποκαλυπτικός και καταγγελτικός γιά το "Μνημόνιο" και τις συνεπειές του.!
Αντιλαμβάνεται λοιπόν ο καθένας την αντικειμενικότητα ενημέρωσης του σταθμού, ως επίσης και την αντικειμενικότητα των εναπομεινάντων δημοσιογράφων του δελτίου των 8.!
Ενημέρωση κατευθυνόμενη, στην εξυπηρέρηση της "Κυβέρνησης του Μνημονίου" και των "Εξαπτερύγων" της...
Να δείτε πως θα αποσιωποιήσει το γεγονός ακόμη και ο Χατζηνικολάου, που είναι και ο άνκορμαν, του δελτίου των 8.!
"Τα καλά και συμφέροντα"...
Εμείς επιμένουμε ότι η εξυγίανση του δημόσιου βίου, περνά από τα Μ.Μ.Ε. και τις "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" τους...

1 σχόλιο:

  1. TA ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ,Ο ΚΟΥΡΗΣ ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ,ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ Ψ ΕΥΤΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΑΝΕΙ Τ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ .ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ Η'Ο ΚΟΥΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΨΗΦΙΣΘΕΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝΤΙΟ.
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣΜΙΝΤΙΑΡΧΗ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΤΒ.ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ).
    ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ,ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ.ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ.Ο ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕ ΩΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ,ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή