Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ "ΔΙΔΥΜΟ" ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΑΣΟΚ--ΛΑΟΣ ΝΑΡΚΟΘΕΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ.

ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟ ΠΑΣΟΚ.!!!

Η ασυλλόγιστη απόφαση ΠΑΣΟΚ-ΛΑ.Ο.Σ., να υπαγάγουν τη χώρα στο σκοτεινό τούνελ του Δ.Ν.Τ. και του εξοντωτικού μνημονίου, άνοιξε το κουτί της «Πανδώρας» για να ξεπηδήσουν όσα δεινά εκτυλίσσονται στην πατρίδα μας και έχουν αντίκτυπο στην εν γένει κοινωνική ζωή που βρίσκεται σε μαρασμό, στην ανεργία που μαστίζει όλο και περισσότερους Έλληνες, στην τεράστια οικονομική ύφεση και το κλείσιμο μικρών επιχειρήσεων, στο καλπάζον έλλειμμα, στη συρρίκνωση μισθών και συντάξεων, στην έλλειψη στόχων και ονείρων για τους Νέους και προπαντός στην καταρρακωμένη ψυχολογία της αγοράς.
Το χειρότερο είναι όμως ότι για πρώτη φορά, από συστάσεως ελληνικού κράτους, η εκλεγμένη κυβέρνηση δεν ασκεί καμιά εξουσία, αλλά εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές διεθνών οικονομικών παραγόντων, που δήθεν νοιάζονται για τις τύχες μας, στην ουσία όμως, με τον υψηλό δανεισμό θα μας κρατούν δέσμιους εσαεί.
Τα ΜΜΕ βέβαια που στην πλειονότητά τους είναι εγκάθετα στο σύστημα ΠΑΣΟΚ, για να μας δώσουν τάχα κουράγιο ότι οι θυσίες μας δεν θα πάνε χαμένες προβάλλουν εμφαντικά, τα «βραβεία» εμπαιγμού που λαμβάνει ο Γ. Παπανδρέου στη Γερμανία. Βραβεία που δεν του δίνονται όμως γιατί θέτει τις βάσεις για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, αλλά ως ευγνωμοσύνη για την αναβλητικότητά του στην υπόθεση της SIEMENS, και την ατολμία του να ορθώσει εθνικό ανάστημα ζητώντας τις πολεμικές αποζημιώσεις που χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα για τις καταστροφές που προξένησαν οι ΝΑΖΙ στην ΚΑΤΟΧΗ.
Μέσα σε αυτήν την δίνη, το ερώτημα που τίθεται είναι πόσο εξαρτημένοι είμαστε τελικά από τον διεθνή παράγοντα.

Η κυβέρνηση του
ΠΑΣΟΚ, θα αφήσει ανυποστήρικτα τα εθνικά μας δίκαια αν της ζητηθεί; Θα παραχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας και πάσης φύσεως εθνική κυριαρχία σε Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο, για να εξασφαλίσει μια «χούφτα» ευρώ, που θα πληρώσουμε «χρυσάφι» τα επόμενα 10 ή και περισσότερα χρόνια, λόγω υπερβολικού τοκισμού;
Ήδη δρομολογούνται εξελίξεις. Τα Σκόπια δεν θα βρουν πια την σθεναρή αντίσταση του Κώστα Καραμανλή για το όνομα, στη Θράκη γίνεται…του Προξενείου και της Μειονότητας και στο Αιγαίο χρωματίζονται «γκρίζα» και τα εναπομείναντα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Για αυτήν την κατρακύλα, συνυπεύθυνος με το ΠΑΣΟΚ είναι ο ΛΑ.Ο.Σ., που προκειμένου να αποσπάσει, σε περίπτωση πιθανής τους συγκυβέρνησης, έστω ένα υφυπουργείο και να ικανοποιηθεί έτσι ο διακαής πόθος του προέδρου του, αγωνίζεται να συγκρατήσει το ετοιμόρροπο ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, στηρίζοντας παθιασμένα την αντιλαϊκή πολιτική του, σιωπώντας για τα τρωτά του πράσινου κομματικοποιημένου κράτους που αποδόμησε την ελληνική κοινωνία σε όλα τα επίπεδα και υφαρπάζοντας ψήφους αγνών πατριωτών, βάλλοντας κατά της ηγεσίας της Ν.Δ.
Έτσι λοιπόν οι Περιφερειακές Εκλογές ιδίως, θα αποτελέσουν ισχυρό βαρόμετρο για τις επόμενες κινήσεις της μνημονιακής συμμαχίας ΠΑΣΟΚ-ΛΑ.Ο.Σ..

Το μεγάλο στοίχημα είναι να συρρικνωθούν δραστικά οι δυνάμεις τους, ώστε να μην τεθεί σε εφαρμογή σκληρότερο μνημόνιο και να περιοριστούν οι επικύψεις τους στην οικονομική ΚΑΤΟΧΗ του Δ.Ν.Τ.
  ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.
ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΥΠ. ΤΟΜΕΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΝΟΔΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου