Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ως YΠ.ΕΞ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ..."ΠΕΡΙ ΙΜΙΩΝ".!!!

"ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ" ΑΠΑΙΤΕΙ Η Ν.Δ.
 
Άμεσα αντέδρασε η Ν.Δ. γιά τις δηλώσεις του ασυλόγιστου και απερίγραπτου...Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, ό οποίος καταφερόμενος με ύβρεις εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, επιχειρηματολόγησε υπέρ της...αναδιάρθρωσης του χρέους κόντρα ακόμη και στις δηλώσεις του GIORGOU.!
Η ΔΗΛΩΣΗ.
«Οι γνωστές ύβρεις του κ. Πάγκαλου, ελάχιστα ενδιαφέρουν τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και ευρύτερα τον Ελληνικό λαό.
Όμως, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, με τις σημερινές διαδοχικές του δηλώσεις, ότι ‘’μπορεί να επιδιώξουμε αναδιάρθρωση του χρέους’’ κλπ, δημιουργεί μείζον θέμα για τη σταθερότητα της Ελληνικής οικονομίας και του ευρώ.
‘’Αναδιάρθρωση του χρέους’’ σημαίνει σοβαρά προβλήματα με τους πιστωτές μας, τρομακτικές συνέπειες για το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα, αλλά και για την ίδια τη χώρα.
Γιατί, με βάση τη διεθνή εμπειρία, χώρες που προχώρησαν σε ‘’αναδιάρθρωση του χρέους τους’’ βρέθηκαν εκτός διεθνών αγορών για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Γι αυτό, άλλωστε, σήμερα και ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για απόψεις τύπου Πάγκαλου, για το ενδεχόμενο «αναδιάρθρωσης του χρέους», υπογραμμίζει:
‘’Δεν συζητάμε τέτοιο ενδεχόμενο… Τα σενάρια αυτά προέρχονται από εκείνους, που δεν θέλουν την επιτυχία μας. Είναι οι ίδιοι, που επένδυαν στην χρεοκοπία της χώρας.
Ο Ελληνικός λαός θα τους διαψεύσει ακόμη μια φορά’’.
Επομένως, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:
Είτε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου ‘’επενδύει στη χρεοκοπία της χώρας’’, όπως λέει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός για όσους μιλούν για ‘’αναδιάρθρωση του χρέους’’, είτε άθελά του ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε στον Ελληνικό λαό το πραγματικό περιεχόμενο και τον σκοπό του πρόσφατου εκλογικού εκβιασμού του κ. Παπανδρέου.
Κατόπιν όλων αυτών, ο κ. Παπανδρέου πρέπει να απαντήσει –άμεσα- ο ίδιος επί της ουσίας και αν μεν ο Αντιπρόεδρός του έβλαψε τη χώρα, να τον αποπέμψει.
Διαφορετικά, ο Πρωθυπουργός οφείλει να πει όλη την αλήθεια, γι αυτά που κρύβει πίσω από τον πολιτικό εκβιασμό του για εκλογές και άθελά του τα αποκάλυψε σήμερα ο κ. Πάγκαλος»
Εμείς μόλις προχθές για τον άνθρωπο που εκτός απο τις Αντεθνικές του δηλώσεις γιά τα ΙΜΙΑ, έκανε και τις ανάλγητες και απάνθρωπες δηλώσεις του για τους ηλικιωμένους των ΚΑΠΗ γράφαμε:
Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ...ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.!
Κάναμε δε και την εξής πρόταση:
Μήπως θα πρέπει να υπάρχει μία απαγορευτική διάταξη, που να αποκλείει την είσοδο στη Βουλή όσων υπερβαίνουν τα 140 κιλά βάρος;;;

Εδώ:
http://politikosafari.blogspot.com/2010/10/blog-post_30.html

3 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ...ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.!

    Όταν βγαίνει ο κ. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης μπροστά και αρχίζει και ξερνάει από το στόμα του όσα δεν μπορεί να εκτόξευση από τον φαρδύ τον κώλο του τι περιμένουμε...
    Tις περί ηθικής αναλύσεις του συνταξιούχου Καψή...

    Αυτή η κουράδο-μηχανή τριάντα χρονια τώρα στο προσκήνιο κρίνει και κατακρίνει τους πάντες χωρίς να έχει να μας επιδείξει το παραμικρό άξιο λόγου έργο η υπηρεσία που πρόσφερε στην πατρίδα που χρονια τώρα τον καλοταΐζει για να παράγει σκατά ο αδηφάγος …

    ΡΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ AΔΗΦΑΓΟΙ...
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ...
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΤΕ...
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ...
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ...

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ , ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του Πάγκαλου ο όγκος του εγκεφάλου του είναι αντιστρόφως ανάλογος του εκτοπίσματός του…
    Η Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, μαζί με ένα συρφετό αυτόκλητων οικονομισάριων , ετοιμάζονται γιά το μεγάλο φαγοπότι στο ομορφότερο κομμάτι της ανατολικής παραλιακής Αττικής που λέγεται διευρυμένος Δήμος Σαρωνικού ….
    Η κυρία Χριστοφάκη με ολοσέλιδες διαφημιστικές καμπάνιες σε όλες σχεδόν τις κυριακάτικες εφημερίδες (που διαμορφώνουν το πολίτικο κλίμα ),με συνέχεις δε τηλεοπτικές παρουσίες σε όλα σχεδόν τα κανάλια των ιδιόκτητων αυτών των εφημερίδων , προσπαθούν να πείσουν τους οπαδούς να τους ψηφίσουν . ( Τα προεκλογικά έξοδα τεράστια και ολοφάνερα πέρα από τα επιτρεπόμενα και τα οριζόμενα εκ του νόμου… )
    Αυτά μήπως είναι από τα δανεικά που φάγαμε μαζί κ. Πάγκαλε ???.

    Δηλώνει αυτάρεσκα η κυράτσα ότι θα σηκώσει το πολιτικό της ανάστημα …και θα διεκδικήσει τα λιμνάζοντα χρήματα στα ευρωπαϊκά ταμεία ,για υποσχόμενα δημοτικά έργα …
    Αφού το Χριστινακη καταφέρνει άξια και σηκώνει …το υπέρβαρο ανθρωποειδές …γιατί να μην σηκώσει και τα δημοτικά και τα ευρωπαϊκά …ταμεία …
    Δεν μου γαμ--σαι και εσύ !!! κυρία μου με κανένα φυσιολογικό άνθρωπο ,να το ευχαριστιέσαι εσύ και κυρίως να μην το ακριβοπληρώνουμε εμείς…που δεν χρωστάμε σε κανένα να σηκώνουμε στις πλάτες μας εσαεί τα διαχρονικά , χοντρόπετσα , αδηφάγα ,τρωκτικά του Ελλαδισταν…
    Δίκαια μας αρμέγουν γιατί τέτοιοι αχόρταγοι μας αξίζουν….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κομπλεξικό χοντρόπετσο γουρούνο- είδες , ο παμφάγος Πάγκαλος που έχει συνειδητοποίηση πλέον, ότι αν δεν ήταν ο άτυπος εκπρόσωπος της Μπιλτερμπεργκ, όχι αντιπροεδρος δεν θα μπορούσε να ήταν , αλλα ούτε συμβασιουχος σκουπιδιάρης στο δήμο Σαρωνικού ,που ξεκαθαρα εξαγοράζει ( με τα φαγωμένα δανεικά βεβαίως ) για τη αρχομανή γυναίκα του....την καινούργια χουβαρντού Γιάννα … αυτή την ξεκαπίστρωτη φοραδίτσα που είναι δήθεν πολύ....ερωτευμένη με την σοσια-ληστρική κουραδομηχανή !!! Ουστ ρε πανάθλιοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή