Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ SOS, ΒΥΘΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ...!!!

"ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ... ΠΑΣΟΚ μέσω ΤΑΤΟΥΛΗ".!
 
Δύο επιστολές – "βόμβες και αγωνίας" απέστειλε στον πρόεδρο Καρατζαφέρη, ο ιατρός καρδιολόγος και υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Μεσσηνία, Χαράλαμπος Καρακύκλας, σε διάστημα δύο ημερών
Ειναι χαρακτηριστικό ότι οι προσωπικές επιλογές Καρατζαφέρη, δεν βρίσκουν ανταπόκριση στα στελέχη και οπαδούς του κομματός του, διότι όλοι καταλαβαίνουν ότι έγιναν μόνο και μόνο γιά την... "προσωπική του εξυπηρέτηση" και τονίζουν ιδιαίτερα ότι:
«Οι πολιτικά ερμαφρόδιτες καταστάσεις οδηγούν σε ολέθρια αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα».
Στην πρώτη επιστολή ο κ. Καρακύκλας, όπως και στη δεύτερη που δημοσιεύεται αυτούσια, επισημαίνει το πολιτικά οξύμωρο να στηρίζει το ΛΑΟΣ στο Δήμο Καλαμάτας τον υποψήφιο της Ν.Δ κ.Παν. Νίκα , ο συνδυασμός του οποίου στηρίζει για την περιφέρεια τον Δημ. Δράκο, ενώ εμείς στην Καλαμάτα να στηρίζουμε τον υποψήφιο της Ν.Δ. και στην περιφέρεια τον υποψήφιο που έχει «καπελώσει» το ΠΑΣΟΚ.
Στη δεύτερη επιστολή ο κ. Καρακύκλας, με έκδηλη αγωνία, ζητεί «απόσυρση της στήριξης στην ανωτέρω υποψηφιότητα».

«Πρόεδρε βυθιζόμαστε», τονίζοντας πως με όσα έχουν συμβεί με τον κ. Τατούλη, κινδυνεύουν το πρεστίζ, η εικόνα και η συνοχή του κόμματος στην Πελοπόννησο!
Το «σήμα SOS» που εκπέμπει ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ τεκμηριώνεται λιτά αλλά ουσιαστικά, με πολιτικά επιχειρήματα.
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ Ο Χ. ΚΑΡΑΚΥΚΛΑΣ
«Κύριε πρόεδρε, μετά το «καπέλωμα» της υποψηφιότητας Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το ΠΑΣΟΚ, την επιβολή των αντιπεριφερειαρχών και το έντονο χρώμα του ψηφοδελτίου της Μεσσηνίας αλλά και των υπολοίπων νομών με «βαθύ ΠΑΣΟΚ» τις μηδενικές πιθανότητες εκλογής των όποιων ολίγων δικών μας υποψηφίων συμβούλων, τηρουμένων των αναλογιών και με δεδομένη την γνωστή κομματική εκλογική ΠΑΣΟΚική πειθαρχία τη διάχυτη απογοήτευση των στελεχών, οπαδών και φίλων του ΛΑΟΣ από την απαξιωτική για το κόμμα μας συμπεριφορά Τατούλη την απροθυμία αυτών να ψηφίσουν …ΠΑΣΟΚ μέσω Τατούλη και το ανεπανόρθωτο κομματικό μας κόστος μετά την ήδη
δημιουργηθείσα κατάσταση,το μοναδικό «σωσίβιο» για το prestige, την εικόνα και τη συνοχή του κόμματος στην Πελοπόννησο είναι η απόσυρση της στήριξης στην ανωτέρω υποψηφιότητα.
Πρόεδρε βυθιζόμαστε!!!
Αποσύρατε την στήριξη από την υποψηφιότητα Τατούλη.

Αυτό για το καλό του κόμματος, της παράταξης, της Μεσσηνίας και κυρίως για το καλό της Περιφέρειας Πελοποννήσου»
Απο:

http://paspartoy.blogspot.com/2010/10/blog-post_4292.html
best-tv.gr

1 σχόλιο:

  1. Φτάνει το τέλος του Τατουλισμού, το τέλος των Τατουλικών κεφαλοκλειδωμάτων, οι Αρκάδες πολίτες του γυρίζουν το κεφάλι, ένας διευθυντής της τράπεζας στην Τρίπολη ακούγετε για υποψήφιος, μπαίνει γιατί ο Τατούλης όταν ήταν στην ΝΔ είχε κάνει ρουσφέτι σκάνδαλο στη γυναίκα του! Δεν τον ακόλουθοι μεγάλο κομμάτι αγωνιστών μελών φίλων και οπαδών του ΠΑΣΟΚ, τον εγκαταλείπουν οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ! Και μόνο ορισμένοι βολεμένοι , εξυπηρετούμενοι στα νοσοκομεία και κάποιοι που πήραν χρήμα από το υπουργείο πολιτισμού , ορισμένοι δε με συλλόγους σφραγίδες μιλούν πια για τον αμφιλεγόμενο αμερικανόδουλο υπερασπιστεί της απελευθέρωσης του χασίς Πέτρο Τατούλη! Του σκληρού νεοφιλελεύθερου οπαδού της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της διάλυσης των κρατών Εθνών!! Στις 7 Νοεμβρίου οι πολίτες της Πελοποννήσου πρέπει με την ψήφο τους να καταδικάσουν τον υποψήφιο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ τον άνθρωπο του μνημονίου! Οι πολίτες να πουν χωρίς κανένα ενδοιασμό το ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!! Στον αμφιλεγόμενο πολιτικό των αμερικάνικων συμφερόντων και των οικογενειακών υπεργολαβιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή