Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Ο ΚΑΛΟΣ- Ο ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΥΣΤΕΡΙΚΙΑ




ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Εμείς εδω στο "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΑΦΑΡΙ",δεν αρκούμεθα να σχολιάζουμε όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα, κρατώντας φυσικά τις απαραίτητες αποστάσεις με όση αντικειμενικότητα μπορούμε.
Σχολιάζουμε με τις δικές μας εκτμήσεις και τα προσωπα τα οποία συγκροτούν τις κοινοβουλευτικές ομάδες.
Θεωρούμε δε, ότι είναι σημαντικότερο να σχολιάζεις τα πρόσωπα , όπου οι διαφορές είναι διακριτές, από το να σχολιάζεις τα κόμματα, των οποίων ο ξύλινος λόγος και τα προγραμματά τους, κυρίως των δύο μεγάλων κομμάτων είναι ταυτόσημα, είναι άνευ αξίας και είναι στούς πάντες γνωστόν , ότι ουδέποτε εφαρμόζονται.
Είναι αυτονόητο ότι δεχόμαστε κάθε παρατήρηση , κάθε αντίθετο λόγο ,δεν διεκδικούμε το αλάθητο και αλίμονο στη δημοκρατία , άν δεν υπήρχαν διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες.
Χθές π.χ. στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του alter, από πλευράς πολιτικών ήσαν καλεσμένοι , ο Π Παναγιωτόπουλος από την Ν.Δ. και ο Γ Φλωρίδης από το Πασοκ.
Η συγκρότηση, η σοβαρότητα, η διανοητική επάρκεια και η πολιτικη ικανότητα τού Φλωρίδη , έναντι τού Παναγιωτόπουλου, ήταν εμφανής.
Ο Γ Φλωρίδης είναι από τούς ελάχιστους πολιτικούς που χαίρεσαι να τούς ακούς και οι οποίοι κοσμούν το Ελληνικό κοινοβούλιο.
Ο Π Παναγιωτόπουλος έδινε την εντύπωση ενός επιτηδευματία χαμογελαστάκια, ο οποίος κατέβαλε απεγνωσμένες προσπάθειες γιά να φανεί..σημαντικός!
Όσον αφορά την Κάτια Μακρή , είναι κρίμα που οι δημοσιογραφικές της γνώσεις, εξαντλούνται και επικαλύπτονται από το υστερικό συνδρομο από το οποίον διακατέχεται και μοιάζει ως ξεπερασμένη πρασινοφρουρού της δεκαετίας του 1980...

1 σχόλιο: