Σάββατο 4 Απριλίου 2009

"ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ" ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ





ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"

Μόνο μέσα από άγρια κόντρα, όταν μάλιστα έχει και προσωπικό χαρακτήρα μπορείς να μάθεις τα "άπλυτα" και τις ιδιαίτερες μυστικές συμφωνίες των λεγόμενων "μεγαλοδημοσιογράφων" με κέντρα οικονομικών συμφερόντων.
Οι καταγγελίες Παπαγιάννη, αναδεικνύουν τον θρίαμβο της διαπλοκής μεταξύ Χατζηνικολάου-οικονομικών συμφερόντων.
Τα μηνύματα μέσω SMS του Χατζηνικολάου στο κινητό του Παπαγιάννη "μη μιλάς εναντίον συγκεκριμένων οικονομικών παραγόντων (Αγγελόπουλος-Μυτιληναίος) διότι είναι χορηγοί μου"(οι επιταγές Μυτιληναίου στην REAL NEWS, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα) όπως επίσης και οι προτροπές του "μη λες τίποτα για VODAFONE και Βαρδινογιάννη γιατί είναι χορηγοί μας"!!!
Ο κυρίαρχος του δελτίου των 8 είναι και εκδότης της εφημερίδας REAL NEWS, συνεταιρικά με τον γιο του ιδιοκτήτη του ALTER και της ΑΥΡΙΑΝΗΣ (του υπόδικου για κακουργηματικές πράξεις, για τα εικονικά τιμολόγια)....
Τι αξιοπιστία μπορεί να έχει ο δημοσιογραφικός και πολιτικός του λόγος, είτε ως εκδότης είτε ως δημοσιογράφος;
Οι "χορηγοί" του είναι εκείνοι που καθορίζουν και οριοθετούν το πολιτικό του λόγο και τις δημοσιογραφικές του αναζητήσεις.Να μία άλλη μοιραία και καταλυτική πτυχή ενημέρωσης και διαμόρφωσης της πολιτικής συνείδησης του πολίτη.
΄Οχι ότι δεν γνωρίζαμε τα "έργα και τις ημέρες" του κυρίαρχου των 8, όπως και τόσων άλλων δήθεν "μεγαλοδημοσιογράφων", αλλά να τα βγάζει στη φόρα ένας πρώην συνεργάτης σου έχει ιδιαίτερη αξία και πιστοποιεί του λόγου το αληθές!!!

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχως αυτοι μας κυβερνανε & γω γιαυτο εσπασα την τηλεοραση .Φυσικα σταματησα να αγοραζω & εφημεριδες.Ενημερωνομαι μονο απο τα blogs.Μακαρι να το εκαναν ολοι αυτο.Βρωμα & δυσοδια στον δημοσιογραφικο κοσμο των μεγαλοκαναλαρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή