Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α...


"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ"...

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Υεμένη αναζητούν νέους στόχους για αεροπορικές επιδρομές στην Υεμένη ως αντίποινα για την αποτυχημένη απόπειρα ανατίναξης αμερικανικού αεροσκάφους τα Χριστούγεννα, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε η αλ Κάιντα, μετέδωσε το CNN
"Οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις και οι υπηρεσίες πληροφοριών μαζί με αυτές της Υεμένης έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους στον καθορισμό των πιθανών στόχων της αλ Κάιντα στην Υεμένη", διευκρίνισε μια από τις πηγές του CNN.
Σύμφωνα με τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, στην Υεμένη υπάρχουν πολλά στρατόπεδα εκπαίδευσης, στο κάθε ένα από αυτά μπορούν να εκπαιδευτούν εκατό ως διακόσιοι μαχητές.
Στο μεταξύ, όπως δήλωσε σήμερα στο BBC ο υπουργός Εξωτερικών της Υεμένης Αμπού Μπακρ αλ Κίρμπι υπάρχουν υποψίες ότι εκατοντάδες μέλη της αλ Κάιντα δραστηριοποιούνται στην Υεμένη και σχεδιάζουν επιθέσεις παρόμοιες με αυτήν εναντίον του αμερικανικού αεροσκάφους τα Χριστούγεννα.
"Είναι σίγουρο πως ένας ορισμένος αριθμός στοιχείων της αλ Κάιντα δραστηριοποιείται στην Υεμένη και ανάμεσα σε αυτούς και στελέχη (της οργάνωσης).
Γνωρίζουμε τον κίνδυνο", τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε πως "πραγματικά μπορούν να σχεδιάσουν επιθέσεις παρόμοιες με αυτή στο Ντιτρόιτ".

1 σχόλιο:

  1. Τι καλός άνθρωπος που ήταν ο μακαριτης.....


    Λυπάμαι που πρέπει να γίνω πάλι κακός μια τέτοια ώρα ..αλλά κάποιος πρέπει επιτέλους να το κάνει και αυτό.... Έτρεξαν όλα τα ΜΜΕ συμπεριλαμβανόμενων και των blog να Αγιοποιήσουν τον Κακαουνάκη...Δεν λέω κρίμα ο άνθρωπος.... Άλλα . . .
    ksipnistere.gr
    an thes dimosiefse

    ΑπάντησηΔιαγραφή