Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

MΙΛΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ...ΤΙΠΟΤΑ.!!!


"ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ..." ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ" ΤΗΣ Ν.Δ.....

'Οπως απο το μεσημέρι πολύ σωστά, έγκυρα και έγκαιρα σας είχαμε προαναγγήλει ο επίτιμος της Ν.Δ., εμφανίσθηκε στο δελτίο ειδήσεων του mega.
Tα όσα είπε γιά την οικονομία δεν προσέθεσαν τίποτα επί πλέον ΄από όσα μέχρι τώρα μας έχει πει κατά μία ομολογουμένως σταθερή και πάγια θέση και τοποθετησή του.
Μας έκανε εντύπωση όμως ότι όταν ρωτήθηκε γιά Σαμαρά - Ντόρα, απάντησε ότι αρνείται να απαντήσει γιά τα "εσωκομματικά" της Ν.Δ.
Δηλ. υπάρχει ζήτημα "εσωκομματικο" στη Ν.Δ.;
Πάντως είπε ότι ελπίζει ότι ο Σαμαράς θα τα πάει καλά....

1 σχόλιο:

  1. Το δούλεμα σε όλο του το μεγαλείο ...
    Share

    Για κακούργημα λέει παραπέμφθηκε η εφοριακός που πήρε 1.500 ευρώ
    Να παει δε λέω....αν τα πήρε ! ! !
    Εσείς που ξεκοκαλίζατε την περιουσία του Ελληνικού λαού χρόνια τώρα και συνεχίζετε .... και ζητάτε να πληρώσουν τα κορόιδα ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ , ...
    Τι πρέπει να σας κάνουμε ...ΣΤΑ 7 ΜΕΤΡΑ ? ? ?

    Έλληνες δεν αφήκανε τίποτα τα φάνανε όλα ..και θέλουν να συνεχίσουν, όλοι τους είναι μπλεγμένοι όλα τα κόμματα .

    Γιατί κύριε Τσίπρα δεν μπορεί να μην ξέρεις εσύ ότι τρώνε χρήμα...... γιατί αν δεν ξέρεις δεν κάνεις για ηγέτης πολιτικής παράταξης .. πάει να πει ότι είσαι βλακας .

    Μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας ξέρει τι χρήμα έχουν φάει και ποιοι...Αφού λοιπόν δεν είσαι βλακας ...και εσύ κύριε Καρατζαφερη και εσύ κύριε Σαμαρά και εσύ κυρία Παπαρήγα ΓΙΑΤΙ δεν λέτε την Αλήθεια στον Ελληνικό λαό ΓΙΑΤΙ δεν πάτε στον εισαγγελέα να καταθέσετε μήνυση κατά παντός υπεύθυνου κάθε φορά που τους βλέπετε να τρώνε ΓΙΑΤΙ δεν ξεσηκώνετε τους οπαδούς σας να βγουν στους δρόμους και να τιμωρηθούν οι ένοχοι ΓΙΑΤΙ...?????
    Θα σας πω εγώ γιατί...........όλοι μαζί είστε κομμάτια του ίδιου πάζλ ..τόσο απλά ... στεναχωριέμαι πολύ που οι συμπατριώτες μου δεν το καταλαβαίνουν όλοι ακόμα αλλά θα έρθει αυτή η ώρα να είστε σίγουρη. Τα βλέπετε όλα και δεν κάνετε τίποτα απλός λέτε αερολογίες .Είστε όλοι ένοχοι ! ! ! Και όπως λέει και το λογότυπο μας Κύριοι και Κυρίες τις κομματικής ζωής της χώρας μας.....

    Ο σιωπών δοκεί συναινείν ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή