Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...

MNHMEIO AΣΥΝΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗΣΗΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...!

Φαίνεται ότι εκείνη την ώρα στο γραφείο του "Προέδρου" Γιώργου δεν θα υπήρχε κανείς που να είχε απολυτήριο Γυμνασίου και σκέφθηκε ο "Πρόεδρος" αφού όλοι είναι απο μορφωτικής άποψης , ίδιοι με αυτόν, να αναλάβει ο ίδιος τη σύνταξη του κειμένου...
Και ιδού το αποτέλεσμα, όπως ακριβώς έφυγε απο το γραφείο του κόμματος και όπως είναι ήδη αναγεγραμμένο στο Α.Π.Ε.
"Η συνέντευξη του κ. Παπανδρέου από τις Βρυξέλες επιβεβαίωσε τους μύχιους φόβους μας. Η Ελλάδα έχει απολέσει την Εθνική κυριαρχία της μετατρεπόμενη σε επαρχία της Ευρώπης.
Τούτου λαμβανομένου ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε για τα
μέτρα που θα λάβει προς τους ετέρους μας.
Ενώ ο Ελληνικός λαός που θα κληθεί να πληρώσει, πρέπει να αναμένει, άνευ εταίρου, το κάλεσμα του εφοριακού της γειτονιάς του."
Αυτό το "τούτου λαμβανομένου" και "ενημέρωσε προς τους ετέρους μας", δεν έχει προηγούμενο και μόνο ο "Πρόεδρος" Γιώργος μπορούσε να το γράψει...
" Ενημέρωσε προς",ως σύνταξη δεν υπάρχει πουθενά.!
Όπως βέβαια δεν υπάρχει ετ(έ) ρος στην Ε.Ε. με (ε), αλλά με (αι).
Τo κωμικό της ανακοίνωσης .."εμπλουτίζεται" και με το "άνευ ετ(αί)ρου" που και τα παιδάκια με απολυτήριο δημοτικού γνωρίζουν με κλειστά μάτια ότι γράφεται με (ε).
Βέβαια τι να περιμένει κανείς απο έναν κονφερασιέ ο οποίος με ατάκες και παρηκμασμένους εξυπνακισμούς με τη βοήθεια συγκεκριμένων "νταβατζήδων", έχει παραπλανήσει έστω ένα μικρό κομμάτι του λαού για τις προθέσεις του και τις ανύπαρκτες γραμματικές του γνώσεις.
Nα και ένας αγράμματος που έχει το θράσος να έχει πολιτικές φιλοδοξίες...
Εμεις επιμένουμε:
"Τον Καρατζαφέρη τον ψηφίζουν όσοι δεν τον ξέρουν και δεν τον ψηφίζουν όσοι τον ξέρουν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου