Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ..ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...


ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ Η ΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ.. "ΕΛΙΤ".!!!

Γράφει ο Γιάννης Τσιπλακος

Σχετικά με το θέμα της κλιματικής αλλαγής βλέπω δυστυχώς κάποια αδικαιολόγητα άκριτη υιοθέτηση της κυρίαρχης άποψης των ελίτ ότι τάχα το κλίμα αλλάζει εξαιτίας της εκπομπής CO2.
Αυτή ακριβώς τη στιγμή που μιλάμε το Διαδίκτυο βοά για το climate gate όπως πλέον αποκαλείται
όπου hackers παραβίασαν την αλληλογραφία προβεβλημένων και ανάλογα επιδοτούμενων ερευνητικών οργανισμών όπου προκύπτει καθαρά η χειραγώγηση και η πλαστογράφηση στοιχείων για να στηριχθεί αυτή η θεωρια
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_1_/12/2009_382403
Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία από την εποχή της φυσιολογικής τήξης των πάγων του Β.Πόλου τη στιγμή που αποσιωπήθηκε η ακόλουθη κατά μεγάλο ποσοστό αποκατάσταση τους όταν μάλιστα και οι πάγοι στην Ανταρκτική αυξήθηκαν σημαντικά .
Αυτό που προκύπτει από έρευνες της διακύμανσης της θερμοκρασίας στα τελευταία χίλια χρόνια ,είναι ότι αυτή ακολουθεί κύκλους που δεν μπορούν να συσχετισθούν με τις εκπομπές CO2 .
Άλλωστε ανάλογες διακυμάνσεις παρατηρούνται και σε άλλους πλανήτες .
Από τις ίδιες έρευνες προκύπτει ότι αν υπάρχει μια τάση για τα τελευταία 100 χρόνια αυτή είναι μάλλον πτωτική αλλά ακόμα και οι όποιες αυξήσεις παρατηρούνται οφείλονται καθαρά στην ηλιακή δραστηριότητα.
Για κακή σύμπτωση μάλιστα κατά τη διάρκεια του συνέδριου της Κοπεγχάγης ,
η νέα -η τρίτη μέσα σε δύο ημέρες- χιονοθύελλα έφτασε από τον Ειρηνικό Ωκεανό και σαρώνει τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, από το Σιάτλ μέχρι τη Βοστόνη με πρωτοφανείς θερμοκρασίες ως -45ο C.
Επιστήμονες της EPA (Environmental protection agency )κατηγορούνται ότι στο περιβόητο διάγραμμα που παρουσίασαν με την επιταχυνόμενη αύξηση της θερμοκρασίας τα
τελευταία 50 χρόνια «υπέπεσαν» στο πασίγνωστο στατιστικό λάθος που αναφέρεται στα βιβλία των πρωτοετών της στατιστικής σαν end point fallacy που με απλά λόγια σημαίνει ότι στην παρατήρηση ενός άτακτα μεταβαλλόμενου μεγέθους έχει σημασία ποια σημεία θεωρείς σαν σημεία παρατήρησης.
Όπως είπε ένας μεγάλος μαθηματικός υπάρχουν τα ψέματα , τα μεγάλα ψέματα και η στατιστική!
Άλλοι διακεκριμένοι αλλά ανεξάρτητοι επιστήμονες δηλώνουν ότι απλώς δεν μπορούν να προβλέψουν την εξέλιξη της θερμοκρασίες του πλανήτη στα επόμενα χρόνια.
Εξάλλου ακόμα και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις , δεχόμενοι το γεγονός ότι η ατμόσφαιρα σαν σύνολο χρησιμεύει για συγκρατεί τη θερμοκρασία της γης πολλές δεκάδες βαθμούς πάνω από αυτήν που θα είχε αν δεν υπήρχε , είναι σίγουρα αμελητέα η συνεισφορά της μεταβολής του CO2 που αποτελεί ένα ασήμαντο ποσοστό της.
Συγκεκριμένα το ποσοστό του CΟ2 στην ατμόσφαιρα είναι μόλις 2% και τα τελευταία 100 χρόνια σαν απόλυτο μέγεθος έχει αυξηθεί 30%.
Πάντως το ύψος της θάλασσας στην Καλιφόρνια πέφτει συνεχώς τα τελευταία 50 χρόνια.
Ποιος όμως ωφελείται από την ενοχοποίηση της εκπομπής ενός τόσο βασικού παραγώγου της ζωής (κύκλος άνθρακα ηφαίστεια κλπ) όπως το CO2?
Έχει πια αποκαλυφθεί ότι πίσω από τον Αλ Γκορ που έχει εμπλοκή σε δεκάδες συμβουλευτικές εταιρίες και ορφανισμούς για εναλλακτικές μορφές ενέργειας , κρύβεται μια υπερεθνική ελίτ ιδιωτικών τραπεζών(World Bank , B.I.S.) που με τη συνεργασία με το ΔΝΤ θέλουν να εγκαταστήσουν μια παγκόσμια διακυβέρνηση.
Ήδη στον LONDON GUARDIAN γράφτηκε ανταπόκριση του Associated Press ότι το ΔΝΤ θα επιβλέπει την συνθήκη και γιαυτό οι αναπτυσσόμενες χώρες μποϋκοτάρουν τις συνομιλίες βλέποντας ότι τυχόν αποφάσεις δεν θα είναι κάτω από την αιγίδα του Ο.Η.Ε.
Αυτή θα χρηματοδοτείται από τους φόρους που σχεδιάζονται να επιβληθούν στα καύσιμα στα τρόφιμα στις μεταφορές στην παραγωγή όλων των προϊόντων ουσιαστικά σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα οδηγώντας στην εξαθλίωση ή και στην εξόντωση εκατομμυρίων ανθρώπων .

Με το ίδιο πρόσχημα βιομηχανίες θα κλείσουν ή θα μεταφερθούν σε αναπτυσσόμενες χώρες ολοκληρώνοντας την αποβιομηχάνιση της Δύσης.
Ακόμη σχεδιάζεται η εισαγωγή ατομικής κάρτας καυσαερίων της οποίας ο κάτοχος ,όταν θα λήγει, θα πρέπει να αναζητήσει και να αγοράσει πόντους από όποιον έχει πλεόνασμα προκειμένου να αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης ή κίνησης !
Ο πρόεδρος Ομπαμα ακόμη πρότεινε να εφοδιασθούν τα αυτοκίνητα με GPS ώστε να φορολογούνται ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύουν.
Ήδη η αναφορά στην παγκόσμια διακυβέρνηση όπως εκφράστηκε τελευταία από τον νέο πρόεδρο της ΕΕ στο ΒΒC Χέρμαν βαν Ραμπούι:
«Το 2009 είναι η πρώτη χρονιά της παγκόσμιας διακυβέρνησης (global governance -βλέπετε αποφεύγουν ακόμα το government αλλά ποια η διαφορά και για πόσο) με την δημιουργία και του G 20 στο μέσο της οικονομικής κρίσης Το συνέδριο της Κοπεγχάγης είναι άλλο ένα στάδιο στον δρόμο για την παγκόσμια διαχείριση (global management)του πλανήτη» .
Και ο Αλ Γκορ:
«Η ίδια η συνειδητοποίηση(του προβλήματος) θα οδηγήσει στην αλλαγή και ένας από τους τρόπους που θα οδηγήσουν είναι και η παγκόσμια διακυβέρνηση».
Απώτερος σκοπός όλων αυτών όπως ανοιχτά έχουν δηλώσει ο D. Rockefeller και ο Turner είναι η μείωση του πληθυσμού της γης στα 2-3 δισεκατομμύρια και η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης ελεγχόμενης από λίγες υπερτράπεζες.
Ήδη σε ενημερωτικά φυλλάδια που μοιράζονται σε σχολεία της Αμερικής όπου αναφέρεται ότι το ενεργειακό «αποτύπωμα» ενός βρέφους είναι πολύ μεγαλύτερο ενός SUV.
Mια πρώτη πρόβα έγινε με την μόδα των βιοκαυσίμων όπου ¼ των εδαφών για την παραγωγή τροφίμων έπαψαν να καλλιεργούνται με αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με την κερδοσκοπία των παραγώγων , την εξόντωση εκατομμυρίων ανθρώπων από πείνα .
Αλλά ο κόσμος στην Αμερική τουλάχιστον ήδη έχει αρχίσει να αντιδρά και οργανώσεις πολιτών όπως η WE ARE CHANGE κάνουν κόλαση κάθε δημόσια εμφάνιση του Αλ Γκορ.
Όσο και δύσπιστος να είναι κανείς στις θεωρίες συνομωσίας , νομίζω ότι με αφ
ορμή την δικαιολογημένη ανησυχία του κοινού σε περιβαλλοντικά θέματα φαίνεται να στήνεται κάποιο σενάριο απέναντι στο οποίο θα πρέπει να είμαστε τουλάχιστον επιφυλακτικοί.
Όλα τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν καθαρά ακόμα και από όχι και πολύ επισταμένη μελέτη ιστοτόπων όπως το Google και το Yahoo .
1. Για την ιστορικότητα των πρωταγωνιστών της «κλιματικής αλλαγής».
http://www.infowars.com/ http://www.infowars.com/gore-peddles-lies-and-spin-to-defend-bankrupt-climate-change-agenda/ (Αγγλικά) Ανεξάρτητα από τη γενικότερη τοποθέτηση της παραπάνω ιστοσελίδας, παρουσιάζονται πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν τους πρωταγωνιστές της εκστρατείας για τη «κλιματική αλλαγή» και κυρίως του Al Gore.
2. Γιά τη προσπάθεια αντιδημοκρατικής επιβολής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Βίντεο με ομιλία του Lord Monckton με τίτλο:
Global Warming big scientific fad
http://www.youtube.com/watch?v=bKrw6ih8Gto (Αγγλικά, Ο Lord Monkton χρημάτισε σύμβουλος της Θάτσερ η οποία σημειωτέον, ξεκίνησε την ιστορία της «κλιματικής αλλαγής»).
3. Για τη κρυφή ατζέντα του «εμπορίου ρύπων» στη Σύνοδο της Κοπεγχάγης:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16449
4. Ανασκευή δέκα σημείων για τη «Κλιματική αλλαγή» από τον R. M. Carter
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16467
Σας συνιστώ τέλος θερμά τη παρακάτω ιστοσελίδα στην οποία ανασκευάζεται με επιστημονικό τρόπο η θεωρία της ανθρωπογενούς «κλιματικής αλλαγής».
(Ελληνικά και Αγγλικά) http://hk-climate.org/ (Ιστοσελίδα του ΕΜΠ, τομέα Υδραυλικής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου