Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

financial times:Ο ΓΙΩΡΓΟΣ... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ.!!!


ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ... ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ...

Πρώτο θέμα στους Financial Times έγιναν οι ανακοινώσεις του Γιώργου Παπανδρέου, που σύμφωνα με την έγκριτη εφημερίδα περιείχαν μεν αποφασιστικά μέτρα κατά της διαφθοράς, αλλά δεν έπεισαν τους παράγοντες της αγοράς.
«O έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε σκληρά μέτρα κατά της διαφθοράς και αυστηρό έλεγχο των δημοσίων δαπανών, αλλά απογοήτευσε τους παρατηρητές της αγοράς που περίμεναν πιο αποφασιστικά μέτρα για τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος».
Με αυτή την αποτίμηση, την οποία ανήρτησαν ως πρώτο θέμα στην ηλεκτρονικήξ τους έκδοση, υποδέχθηκαν οι Financial Times τις ανακοινώσεις του Γιώργου Παπανδρέου στο Ζάππειο.
Αν οι παράγοντες της παγκόσμιας αγοράς δεν έμειναν ικανοποιημένοι απο τα μέτρα του Πρωθυπουργού που είναι μέτρα εισπρακτικού χαρακτήτα προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα δάνεια πού μας έχουν χορηγήσει , τι να ειπούμε και εμείς που θα είμαστε συνεχώς με το χέρι στη τσέπη , χωρίς να υπάρχει ελπίδα , αφού μέτρα γιά την ανάπτυξη της παραγωγής δεν ακούσαμε και χώρα που δεν παράγει , μπορει μέσω της φορολόγησης των πολιτων μεσοπρόθεσμα να πληρώνει τα δάνειά της , όμως στό τέλος η πτώχευσή της είναι βέβαιη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου