Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.!!!


ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ...


Γράφει ο/η Greek American News Agency

Όλο το Σαββατοκύριακο μετά τις σκληρές δηλώσεις απάντηση στα όσα είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος του Τούρκου ΥΠ Εξ Νταβούντογλου, ακολούθησε ένας πυρετός μαραθώνιων διαβουλεύσεων μεταξύ των γνωστών ομογενειακών παραγόντων -διευκρινίζουμε Κυπριακής κατά κύριο λόγω- ομογενών υψηλού βεληνεκούς, επιρροής και με προσωπικές διασυνδέσεις στο επιτελείο του Αμερικανού προέδρου επισημαίνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι κινδυνεύει η ζωή του πατριάρχη μετά τις δηλώσεις του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS. Οι παρεμβάσεις ξεκίνησαν με επίσκεψη αστραπή στην Ουάσιγκτον του εκπροσώπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου father Alex Karloutsou ο οποίος την Πέμπτη μετέβη στην κυβερνητική πρωτεύουσα ποροκειμένου να συναντήσει κυβερνητικούς αξιωματούχους και υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης Ομπάμα ζητώντας να γίνουν οι δέουσες ενέργειες προς την Τουρκία για την προστασία του Πατριάρχη.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι γνωστοί Κύπριοι ομογενείς Πανίκος Παπανικολαού(ο οποίος από την κύπρο συντόνισε μια σειρά προσπαθειών) Φίλιππος Κρίστοφερ, Νίκος Μούγιαρης, Τάσος Ζαμπάς και φυσικά όλο τον συντονισμό των δράσεων έχουν οι Mantatos & Manatos, οι οποίοι να σημειωθεί ότι λόγω των ισχυρών διασυνδέσεων τους με δημοκρατικούς θεωρητικά φέρονται να έχουν μεγαλύτερη επιρροή στα κέντρα λήψης αποφάσεων.
Αυτή η ομάδα των προαναφερομένων κινητοποιήθηκε άμεσα και συνεχίζει ένα πυρετό επαφών προς την Ουάσιγκτον για την προστασία της ζωής του πατριάρχη.
Στην επιστολή που αναμένεται να δημοσιοποιήθει τις επόμενες ώρες -μετά την μετάδoση της συνένετευξης- οι ομογενείς κάνουν λόγω χαρακτηριστικά για "κρίσιμη βραδιά" (εννοώντας την βραδιά μετάδοσης της συνέντευξης στο CBS).

Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑΣ ΤΟΥ FLASH ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Επισημαίνεται προς άρση παρεξηγήσεων και για να μη γίνει πάλι η γνωστή παρανόηση αλλά και καπηλεία από την γνωστή ομάδα Σπυρόπουλου(ΣΑΕ Αμερικής)-Βεληβασάκη(ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ +παρατρεχάμενων) και των άλλων κρατικοδίαιτων(λόγω ΣΑΕ)
ότι οι κύριοι αυτοί ουδεμία σχέση έχουν με την συγκεκριμένη εσπευσμένη και άμεση πρωτοβουλία -που ανέλαβαν εγκαίρως και εσπευσμένα οι πιο πάνω προαναφερόμενοι - αλλά και με αυτό που ονομάζουμε εθνικές πρωτοβουλίες είτε αφορούν το ζήτημα των Σκοπίων είτε το Κυπριακό είτε με άλλα μεγάλα μείζονος εθνικής σημασίας ζητήματα του Ελληνισμού.
Αυτοί οι κύριοι ως συνήθως εμφανίζονται μόνο για να καπηλευτούν πράξεις και έργα άλλων-και εν προκειμένου των παραπάνων προαναφερομένων- επιζητώντας μόνο δάφνες με βαρύγδουπες υποσχέσεις δηλώσεις και "έργα" βιτρίνας και καμίας ουσίας και το ακόμα χειρότερο και εξωφρενικό είναι ότι κάνουν δηλώσεις και υπόσχοναι -πάντα χωρίς κόστος αφού άλλοι πληρώνουν- με μηδενικό έργο και μηδαμινή προσφορά προς τον ελληνισμό, αντιθέτως όπως στην περίπτωση Σπυρόπουλου Βεληβασάκη δίχάζουν τον Ελληνισμό αντί να ενώνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου