Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΑΡΧΙΚΗ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΦΕΛΛΩΝ ΤΟΥ..

Η ΜΟΧΘΗΡΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΙΤ
Γράφει ο Θύμιος Παπανοκολάου




Τα ΜΜΕ δεν αποτελούν τον καθρέπτη της κοινωνίας, αλλά τον καθρέπτη της πολιτικής των ισχυρών του χρήματος, των αδηφάγων δυνάμεων των μηχανισμών της διαπλοκής του κεφαλαίου: Των νόμιμων και των παρακρατικών.
Οι κραυγές και οι ψίθυροι της κοινωνίας δεν ακούγονται στα ΜΜΕ. Στην καλύτερη περίπτωση αλλοιώνονται ή προβοκάρονται με τη μέθοδο της επιλεκτικής και χυδαίας εμπορευματοποίησής τους.
Τα πιο απλά γεγονότα παραμορφώνονται και τυποποιούνται μέσα στις φόρμες της γλοιώδους συνοχής του ψεύδους και της παραπληροφόρησης. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να αντιληφθεί κανείς ότι τα ΜΜΕ, ιδιαίτερα τα κανάλια, αποτελούν την πιο μοχθηρή, παρακρατική μηχανή του καθεστώτος των ισχυρών οικονομικών ελίτ. Από αυτή την άποψη τα ΜΜΕ δίνουν μια σαφέστατη εικόνα της πολιτικής και των στόχων αυτών των οικονομικών ελίτ, των «νταβάδων»: Διεθνών και εγχώριων… Η εικόνα αυτή είναι ολοκάθαρη και ευανάγνωστη και στους τυφλούς. Είναι μια εικόνα της στραταρχικής αυθάδεις του πράσινου παρακράτους και των μπράβων του:


Δημοσιογράφοι και τηλεστάρ που οι περισσότεροι έχουν τις ιδιότητες του φελλού και επιπλέουν,

ακριβώς γιατί αποτελούν τους λακέδες-γενίτσαρους του πράσινου παρακράτους. Στο πρόσωπο αυτών των φελλών αντανακλάται όχι μόνο η δικτατορική διαστροφή του καθεστωτικού, πράσινου παρακράτους, αλλά και η καταθλιπτική πνευματική κενότητά του, καθώς και η δραματική πολιτική του ασημαντότητα. Παρατηρείστε, π.χ, τους «μπράβους» του Μεγάλου Καναλιού (για να περιοριστούμε μόνο σε αυτό το άντρο) για να διαπιστώσετε: Την κομπάζουσα, καλοαναθρεμμένη αυθάδεια της πνευματικής ανέχειας, της πολιτικής διαστροφής και καχεξίας… Αυτές, λοιπόν οι παρακρατικές ύαινες πέρυσι το Δεκέμβρη, με τον ηδονισμό των διαστροφών του Νέρωνα, πρόβαλλαν αφηνιασμένα την «εξέγερση» των κουκουλοφόρων, τις φωτιές και τις καταστροφές, ουρλιάζοντας: «Πού είναι το κράτος»;;; Φυσικά, αν οι «μπάτσοι» τολμούσαν να πειράξουν κάποιους άλλαζαν αμέσως τροπάριο και ούρλιαζαν: «Ο Φασισμός του κράτους της δεξιάς»!!! Στα φετινά γεγονότα απουσίαζαν παντελώς από το «πεδίο» των «εξεγερμένων» κουκουλοφόρων και των καταστροφών!!! Το μενού του φετινού τρόμο-θεάματος ήταν άλλο: Η αποφασιστικότητα και η αποτελεσματικότητα των «μπάτσων» του Χρυσοχοϊδη.

Πέρυσι οι «κατάρες» στην πολιτική ηγεσία της αστυνομία¨, φέτος οι ύμνοι.
Ο Χρυσοχοϊδης προβλήθηκε ως μέγας «αρχιτέκτονας» της «Τάξης». Τα γεγονότα της κουκουλοφόρικης «αταξίας» εξαφανίστηκαν!!! Αυτό είναι το πράσινο παρακράτος! Άλλη κραυγαλέα περίπτωση:
Ζαχόπουλος-Διώτης. Στο Ζαχόπουλο ζήσαμε την αχαλίνωτη διαστροφή ενός τηλεθεάματος κατακρεούργησης και λιθοβολισμού του.
Οι «μπράβοι» των ΜΜΕ πελέκιζαν καθημερινά, αμέτρητες φορές, ακούραστα, ηδονιστικά και εξευτελιστικά τον Ζαχόπουλο. Το περιστατικό με το Διώτη το εξαφάνισαν σχεδόν ολοκληρωτικά. Δύο μέτρα και δύο σταθμά…
Φυσικά κανένας δεν υποστηρίζει να κατακρεουργηθεί ο Διώτης. Θα πρέπει, όμως, να αναζητηθεί η αλήθεια, τα πολιτικά «αίτια» αυτής της απόπειρας αυτοκτονίας. Αυτή η υπόθεση πολιτικά κρύβει πολλά. Ουδείς, όμως, θέλει να τα διερευνήσει, ακριβώς γιατί αγγίζουν το παρακράτος… Παραπέμπουμε σε ένα εύστοχο κείμενο εδώ: http://taxalia.blogspot.com/2009/12/blog-post_19.html
Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Ο καθείς με την κρίση του και τα «όπλα» του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου