Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΨΥΧΡΟΙ "ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ...

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου
Το προνομιακό πολιτικό υποκείμενο για το υπερεθνικό ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο υπήρξε το πιο σάπιο κομμάτι του καπιταλισμού: η σοσιαλδημοκρατική γραφειοκρατία.
Στο άρμα αυτής της γραφειοκρατίας σύρθηκε και μια άλλη «αριστερή» σαπίλα:
Η μεταλλαγμένη σταλινική γραφειοκρατία σε όλες τις αποχρώσεις της.

Πάνω σε αυτή την ιστορική μετάλλαξη της σοσιαλδημοκρατικής και σταλινικής γραφειοκρατίας στηρίχτηκε η επέλαση της Νέας Τάξης.

Δεν υπήρξε πιο τραγικό ιστορικό θέαμα και σύγκαιρα πιο αποκρουστικό από την αηδιαστική αποσύνθεση των «αριστερών» κομμάτων ανάμεσα στα ερείπια όλων των κατακτήσεών τους και όλων των ελπίδων που δημιούργησαν. Στην Ελλάδα αυτό το «ιστορικό θέαμα» το ζήσαμε με την ορμή της καταιγίδας:
Της ανόδου και της πτώσης του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή την θυελλώδη ανάπτυξη του ΠΑΣΟΚ και την εξίσου θυελλώδη μετάλλαξή του στην πιο μοχθηρή αιχμή της πλανητικής Νέας Τάξης και του αμερικανισμού.
Αυτή η «καταιγίδα» έπνιξε και τις κομμουνιστογενείς δυνάμεις, τις υπέταξε και τις μετάλλαξε σε γενίτσαρους των «νέων ιδεών»:
Σε «οργανικούς διανοούμενους» και ιδεολογικούς ροπαλοφόρους του χρηματιστηριακού «διεθνισμού» και της πολυπολιτισμικότητας.
Όλα τα σύγχρονα ιστορικά εγκλήματα των διεθνών «μαφιών» της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας εξωραϊστικαν και προωθήθηκαν,

στο μεγαλύτερο βαθμό και πιο αποτελεσματικά, από τους «μεταλλαγμένους».
Το «εκσυγχρονιστικό», μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ άνοιξε διάπλατα τις πόρτες στ
ις θύελλες της νεοταξικής βαρβαρότητας και σφυρηλάτησε τα θεμέλια της ισοπέδωσης της ελληνικής κοινωνίας.
Χρόνια τώρα αναλύουμε αυτόν τον εφιάλτη της ιστορικής μετάλλαξης.
Χρόνια τώρα κραυγάζαμε ότι αυτό το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ είναι η μεγαλύτερη απάτη της ελληνικής πολιτικής ιστορίας και θα δώσει το τελειωτικό κτύπημα καταστροφής στην ελληνική κοινωνία. Και προεκλογικά ωρυόμασταν, μέχρι παρεξηγήσεως (πολλοί μας χαρακτήρισαν «δεξιούς»), ότι η άνοδος του Γιωργάκη αποτελεί τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου μας. Ειλικρινά θέλαμε να διαψευσθούμε… Η σημερινή, όμως, πραγματικότητα διαγράφεται πιο εφιαλτική από τις «αναλύσεις» μας…

Η κυβέρνηση αυτή είναι ό,τι το αποκρουστικότερο της ελληνικής ιστορίας.
Είναι μια κυβέρνηση συνειδητών ανδρεικέλων και πρακτόρων της Νέας Τάξης η οποία εκτελεί, ψυχρά και κυνικά, τα συμβόλαια θανάτου της ελληνικής κοινωνίας και της εθνικής μας υπόστασης.
Και το υπ’ αριθμόν ένα «συμβόλαιο» είναι η εκ βάθρων μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας: Αλλαγή του πληθυσμού της Ελλάδας, μετατροπή των Ελλήνων σε μειονότητα και υποδούλωση της χώρας στους πρωτόγονους Αφροασιάτες.
Η παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας στα εισαγόμενα στίφη των αλλοδαπών αυτό το στόχο έχει.

Μόνο οι τυφλοί κα οι επιδοτούμενοι «αντιρατσιστές» δεν θέλουν να αντιληφθούν…
Και σε αυτό το έγκλημα συναινούν οι πάντες… Ιδεολογική εμπροσθοφυλακή είναι τα πολύχρωμα παρασιτικά (και πολλά αγρίως επιδοτούμενα) Μαντεία της μεταλλαγμένης «αριστεράς». Βεβαίως τέτοιες κυβερνήσεις σαν τη σημερινή προωθούν, με κτηνώδη ζήλο και ακραία πώρωση απάτης, όλες τις απαιτήσεις των διεθνών «νταβάδων» και δημίων των λαών: Είναι αδίστακτες και ποτισμένες στο ψεύδος και την απάτη. Συγκρίνετε, π.χ., τι έλεγαν προεκλογικά και τι πράττουν. Συγκρίνετε τον εξοντωτικό προϋπολογισμό της κυβέρνησης και τα πρόσθετα μέτρα εξόντωσης του λαού που αναγγέλλει καθημερινά… Κάθε μέρα και καινούρια μέτρα, κάθε μέρα και νέα σχέδια καταλήστευσης των λαϊκών εισοδημάτων… Εκτελεί ανενδοίαστα και ωμά τις εντολές των διεθνών καρτέλ, χρησιμοποιώντας κάθε μέσον ψευτιάς και απάτης.

Διαβάστε το παρακάτω δημοσίευμα που αλίευσα από το «Ρ»: Στους τραπεζίτες τα λένε αλλιώς...
«Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου άνοιξε χτες τα χαρτιά του, αποκαλύπτοντας τα μέτρα που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση (...). Ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στο Λονδίνο σε κλειστή εκδήλωση που οργάνωσαν τραπεζίτες, εξήγησε ότι η μείωση των επιδομάτων κατά 10% που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ισοδυναμεί με ονομαστική μείωση των μισθών κατά 4%. Αποκάλυψε ακόμα ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ένα επιθετικό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων (...) κυρίως περιορίζοντας τη συμμετοχή του κράτους στην ΑΤΕ και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο».
* Τα παραπάνω γράφτηκαν στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», την περασμένη Πέμπτη (17/12/2009).Πρόκειται για εξαιρετικό ρεπορτάζ, από το οποίο μάθαμε τα εξής:
* Πρώτον, ότι η κυβέρνηση της «διαφάνειας» και του «όλα στο φως» συμμετέχει σε «κλειστές εκδηλώσεις» που οργανώνουν τραπεζίτες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ακόμα πιο μακριά από κάθε «κίνδυνο» ενημέρωσης του λαού...
Δεύτερον, σε αυτές τις «κλειστές εκδηλώσεις», όταν η κυβέρνηση μιλάει στους τραπεζίτες χρησιμοποιεί την ακριβώς αντίθετη γλώσσα από εκείνη που χρησιμοποιεί όταν θέλει να παραμυθιάσει τον «κοσμάκη» (σ.σ.: η ορολογία περί «κοσμάκη» ανήκει στον πρωθυπουργό)...
Τρίτον, όταν ο πρωθυπουργός δήλωνε στο Ζάππειο ότι «θα προστατέψουμε τα ασθενέστερα στρώματα και την μεσαία τάξη», έλεγε ψέματα.
Η αλήθεια, όπως «εξήγησε» ο κ. Παπακωνσταντίνου μια μέρα αργότερα στους τραπεζίτες, είναι ότι η κυβέρνηση όχι μόνο «παγώνει», αλλά και ...μειώνει τους μισθούς!
Τέταρτον, η κυβέρνηση που υποτίθεται ότι δεν ενδίδει σε πιέσεις οικονομικών κέντρων και «οίκων», στις «κλειστές εκδηλώσεις» ενώπιον των τραπεζιτών δηλώνει έτοιμη να κάνει οτιδήποτε για να τους «εξευμενίσει», δεσμευόμενη ότι θα προβεί από μειώσεις μισθών μέχρι νέα ξεπουλήματα δημόσιας περιουσίας.
* Σημειώνουμε ότι η «κλειστή εκδήλωση», στο πλαίσιο της οποίας ο υπουργός Οικονομικών ...«αναφέρθηκε» στους τραπεζίτες, έγινε στο Λονδίνο.
Στους Λονδρέζους τραπεζίτες, δηλαδή, δόθηκαν τα «διαπιστευτήρια».Οχι, βέβαια, ότι θα είχε καμιά διαφορά αν η «κλειστή εκδήλωση» είχε διεξαχθεί στην Αθήνα, μεταξύ Ελλήνων τραπεζιτών, αλλά να:
Οσο να 'ναι, είναι κι αυτό ένα ελάχιστο δείγμα σχετικά με το τι πραγματικά εννοούν οι κυβερνώντες, που το τελευταίο διάστημα κλίνουν σε όλες τις πτώσεις λέξεις και φράσεις όπως «πατριωτισμός» και «εθνική κυριαρχία»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου