Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΤΟ "ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ" ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ του ΠΑΣΟΚ ΑΛ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΘΕΛΕΙ 17.000 ευρω ΓΙΑ... 3 ΓΕΥΜΑΤΑ ΨΑΡΙΑ...!!!

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ και ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ... ΒΛΑΚΕΙΑ...!!!

Δεν θα το γνωρίζαμε αυτό το "τέρας" της πολιτικής, άν επί ένα μήνα δεν το βλέπαμε στα τηλεπαράθυρα να επιχειρηματολογεί κατά του Μεσοπρόθεσμου, έως ότου δύο ώρες πρίν την ψήφισή του, δεν μας απεκάλυπτε ότι επείσθη τελικά ότι είναι απαραίτητο και θα το ψήφιζε γιά να σωθεί η Χώρα.!
Αυτός ο "χαζόβλακας" Εθνοπατέρας, αμέσως μετα την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου μή έχοντας προφανώς επίγνωση τί ψήφισε βγήκε περίπατο στο κέντρο της Αθήνας, όπου εισέπραξε τα επίχειρα της πράξεως του με αποδοκιμασίες και μερικές ψιλές.
Προχθές στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου καλεσμένος, πάλι χωρίς.. επίγνωση των λεγομένων του, είπε:
"Μα τι είναι 17.000 ευρώ, ούτε για τρία γεύματα... ψάρια δεν φτάνουν".!!! Είδατε ο Τοτός από την Ποντοκώμη , έμαθε και το ψάρι και το πληρώνει περίπου... 6.000 ευρω το γεύμα.!!!
Ποιοί... "ομογάλακτοί" του,-- στό όνομα τού.. κύρους τού κοινοβουλευτισμού -- , θέλουν να νομοθετήσουν την προστασία αυτών των αναίσθητων υποκειμένων από τις αποδοκιμασίες των αγανακτισμένων πολιτών, αντί και μόνο γιά λόγους υπέρμετρης βλακείας πρέπει να τους αποθαρύνουν να γίνονται Βουλευτές και εκπρόσωποι του Έθνους;;;
Τό βίντεο εδώ:

http://tv.alfavita.gr/?id=UX-rbuBE7X8

1 σχόλιο: