Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ο "ΣΤΟΧΟΣ": ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ... ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!!!

... ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ και ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ του ΚΑΜΙΝΗ...!

Άλλη μία αποκάλυψη απο την εφημερίδα "Στόχος"
Συνομωσία σιωπής, γιά να αποκρύψουν από τούς Έλληνες την αλήθεια..
Η "Κυβέρνηση τού Μνημονίου", εκτός από Κυριαρχία ξεπουλάει πίστη
και Ορθοδοξία.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: - ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! - ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΜΙΝΗ- ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
- ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΝΤΖΗ!- ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ- ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ! - ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ": - ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΝΕΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ- ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!
- ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ, "ΕΖΕL"- ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ
- ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ: - ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ ΜΕ ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ"- ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ.
.- “ΝΑΙ” ΣΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ “ΜΠΛΕ” ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!- ΧΑΡΜΑ... ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΘΩΡΙΚΗΣ ΒΟΛΕΥΤΙΝΑΣ
- “ΜΑΝΟΥΛΕΣ” ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΑ ΜΟΥΜΟΥΕ!- ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΕΡΙ “ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ”- ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ- ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!
ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ: ΚΡΥΦΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ - ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΤΑΛΙΚΗ Η "ΚΑΡΙΟΛΑ" - ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"
- Ο... ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ!- ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟΠΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ 30 ΑΙΘΕΡΙΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ... ΚΑΤΑΚΟΛΟ
- ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΩΝ!- “ΤΑ ΒΡΗΚΕ” Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ
- ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ!- “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ” ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ “ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ” ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ... ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ!
- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΞΑΝΘΟΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΑΒΟΙ!- ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΑ... ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ... “ΑΓΟΡΙ”, “ΚΟΡΙΤΣΙ”!
- ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ “ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ” ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ
- ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...
- ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΛΟΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!- Η NEL LINES ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
- ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;- Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ. ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΠΟΛΗ, Ο ΠΟΝΤΟΣ, Η ΚΕΡΥΝΕΙΑ, Η ΧΙΜΑΡΑ, ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ...
- 250 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ- ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΕΑ!
- ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΕΝΕΚΑ... ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΟΠΟΥ!
- ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ...
- ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ;- ΕΦΥΓΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.;
- ΟΥΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!- ΤΟ "YES SIR" ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου