Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΕΣΤΩ, καί ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΤΕ "ΕΠΑΙΞΕ" ΤΟ... ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ...!!!

ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ καί ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ την 25ήμερη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ...!!!

Ο εκ Πάρου βλαχοδήμαρχος και ήδη Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γ.Ραγκούσης, ενω είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τους Ταξιτζήδες, πονηρά σκεπτόμενος κάλεσε-- πριν την συνάντηση προκειμένου να συνάψει μαζί του συμμαχία-- τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) Ανδρέα Ανδρεάδη.
Είναι απορίας άξιον πως ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, δέχθηκε να συναντηθεί εμβόλιμα με τον Ραγκούση --λίγες ώρες πριν την συνάντησή του με τούς Ταξιτζήδες-- και κυρίως έκπληξη προκάλεσαν οι δηλώσεις του μετά την συνάντηση , όπου πήρε σαφώς το μέρος του Ραγκούση και όχι των συνεργατών του στον Τουρισμό Ταξιτζήδων...!!!
Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης, απηύθυνε έκκληση στους ιδιοκτήτες ταξί να... σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους.!!!
Δήλωσε ότι το Υπουργείο θα καταθέσει στην Ομοσπονδία Ταξί συγκεκριμένες προτάσεις και χρονοδιάγραμμα για τη.... διαδικασία του διαλόγου...!!!
Αντί να ζητήσει απαιτητικά από τον Ραγκούση ως υπεύθυνος Υπουργός να λήξει την απεργία των Ταξιτζήδων με όσα ισχύουν στις Ευρωπαικές Χώρες για το καλό του Ελληνικού Τουρισμού και της Οικονομίας, συμφώνησα ουσιαστικά με την βλαχοδημαρχιακή συμπεριφορά και νοοτρπία του...
Κουταμάρα, αφέλεια, σκοπιμότητα.;;;
Όλα οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα...
Τέτοιους βρίσκει το σύστημα και υπονομεύει τά δικαιώματα των πολιτών...
Έτσι εξυπηρετούνται οι μεγάλοι...
Ο κ. Πρόεδρος του ΣΕΤΕ 'επαιξε το "βιολί" τού Ραγούση μιά...χαρά...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου