Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

«ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ... Μ.Κ.Ο. ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ»...!!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ..."ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ" ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ.

«Στην Ελλάδα του Μνημονίου και της Τρόικας, στην Ελλάδα των Αγανακτισμένων, είναι προκλητικότατο κάποιοι να δίνουν κρατική διαφήμιση στην ιστοσελίδα της ΜΚΟ Κ.Ε.Δ.Ε, στην οποία είναι Πρόεδρος η μητέρα του Πρωθυπουργού, Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Τελικά, έπρεπε να περάσουν 20 μήνες διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για να καταλάβουμε τι εννοούσε ο Πρωθυπουργός όταν προεκλογικά έλεγε λεφτά υπάρχουν...» δήλωσε με νόημα ο Αχαιός Βουλευτής
Σκάνδαλο...εξυπηρέτησης με κρατική διαφήμιση στην ιστοσελίδα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης(Μ.Κ.Ο) «Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη»(Κ.Ε.Δ.Ε) στην οποία είναι πρόεδρος η Μαργαρίτα Παπανδρέου, αποκαλύπτει ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος.
Ο Βουλευτής κατέθεσε Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τους αρμόδιους Υπουργούς ανακαλύπτοντας ότι στην ιστοσελίδα www.kede.org, μια σελίδα που σίγουρα δεν έχει καθόλου επισκεψιμότητα, είχαν αναρτηθεί διαφημιστικά baner και κυρίως με κρατική διαφήμιση ΕΥΔΑΠ, ΟΠΑΠ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κ.ά.!
Ο κ. Νικολόπουλος, ερωτά τους Υπουργούς, ποιες κρατικές Υπηρεσίες και Οργανισμοί είχαν ή έχουν ακόμα και σήμερα διαφήμιση στην ιστοσελίδα και πόσο κόστισε για κάθε Υπηρεσία ή Οργανισμό η κάθε διαφήμιση, ζητώντας να κατατεθούν τα σχετικά τιμολόγια που να προκύπτει η σχετική δαπάνη.
Ερωτά επίσης, ποια είναι τα έσοδα της Μ.Κ.Ο Κ.Ε.Δ.Ε από τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα της και ζητά να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα που να προκύπτουν τα έσοδα που έχει εισπράξει τους τελευταίους 20 μήνες από την ιστοσελίδα όπως και οι
οι φορολογικές δηλώσεις της Μ.Κ.Ο. Κ.Ε.Δ.Ε, των δυο τελευταίων ετών.

Ο κ. Νικολόπουλος, καλεί τους Υπουργούς να απαντήσουν και ποιος ήταν εκείνος που εισηγήθηκε από κάθε Υπηρεσία ή Οργανισμό να γίνει διαφήμιση στην ιστοσελίδα και σε ποιες άλλες ιστοσελίδες ΜΚΟ έχει δοθεί κρατική διαφήμιση, ζητώντας να κατατεθεί λίστα.
Τέλος, ερωτά πώς γίνεται ο καταμερισμός της κρατικής διαφήμισης στις ιστοσελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου