Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΡΕΖΙΛΙΚΙ και ΦΙΑΣΚΟ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ--ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ...!!!

14 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ...!!!

Σοβαρό πολιτικό θέμα δημιουργείται για την κυβέρνηση καθώς ομάδα 14 βουλευτών παραβίασε την κομματική γραμμή και καταψήφισε την πρόταση του κόμματος για σύσταση γνωμοδοτικού συμβουλίου στο πλαίσιο της διαδικασίας για την παραπομπή της υπόθεσης σε προανακριτική επιτροπή. Μάλιστα, σε αυτούς που καταψήφισαν την πρόταση προστίθενται και η κυρία Βάσω Παπανδρέου, ο Φραγκίσκος Παρασύρης, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος (νοσηλεύεται) και η κυρία Ροδούλα Ζήση (απουσιάζει στο εξωτερικό).
Να σημειωθεί ότι η ΝΔ και ο ΛΑΟΣ είχε αποχωρήσει από την διαδικασία ενώ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα καταψηφίσουν, άρα μόνο οι 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα έκριναν την τύχη της υπόθεσης. Υπο αυτά τα δεδομένα για την παραπομπή του κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη ψήφισαν συνολικά 178 βουλευτές, ΥΠΕΡ ψήφισαν 136, ΚΑΤΑ 8, «ΠΑΡΩΝ»10, ΛΕΥΚΑ 13, ΑΚΥΡΑ 11. Για την παραπομπή του κ. Γιώργου Αλογσκούφη στο Γνωμοδοτικό ΥΠΕΡ ψήφισαν 141 βουλευτές, ΚΑΤΑ 7, ΠΑΡΩΝ 6, ΛΕΥΚΑ 13, ΑΚΥΡΑ 11.
Πάντως, το γεγονός ότι απορρίφθηκε η πρόταση για παραπομπή σε Γνωμοδοτικό Συμβούλιο δεν σημαίνει και απόρριψη της πρότασης για παραπομπή των κ.κ. Γιώργου Αλογοσκούφη και Χρήστου Μαρκογιαννάκη σε προανακριτική, καθώς θα ακολουθήσει νέα ψηφοφορία. Όμως, η διαρροή δημιουργεί σοβαρό πλήγμα στην επιθυμία της κυβέρνησης να φωτίσει τα πολύκροτα σκάνδαλα.
http://img.protothema.gr/F40276256650E90A43779F83645640D6.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου