Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

Ο ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΔΡΟΥΤΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΕΞ. ΕΚΑΝΕ... ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...!!!

ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΓΗ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ... 114 ΝΗΣΙΔΩΝ ΜΑΣ...!

Μοιραίοι άνθρωποι για τη Χώρα αναδεικνύονται τελικά οι σημερινοί Κυβερνώντες.
Μετά την «παράδοση» της οικονομίας και ολόκληρης της Δημόσιας Περιουσίας, των μισθών και των συντάξεων στην «τρόικα», τώρα ετοιμάζονται να παραδώσουν και το Αιγαίο, την Εθνική μας Ακεραιότητα, τα Νησιά μας στους Τούρκους...!!!

Ο Φον Δημητράκης Δρούτσας, πριν τα μαζέψει από το Υπουργείο Εξωτερικών για να μετακομίσει στις Βρυξέλλες(παίρνοντας πιο παχυλό μισθό, ως ευρωβουλευτής), φρόντισε (προφανώς με την έγκριση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου), να ανοίξει την κερκόπορτα στους Τούρκους για να «αλώσουν», μέσω του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, το Αιγαίο. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες και ελεγμένες πληροφορίες, Ελλάδα και Τουρκία συμφώνησαν σε σχέδιο συνυποσχετικού για προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης όχι μόνο για την υφαλοκρηπίδα, αλλά για όλα τα εκκρεμή ζητήματα στο Αιγαίο, μεταξύ των οποίων και η κυριαρχία σε 114 νησίδες, ειδικά στο νότιο Αιγαίο.
Με άλλα λόγια, πλήρης δικαίωση της τουρκικής πολιτικής που οδήγησε στην κρίση των Υμίων, περί γκρίζων ζωνών και αμφισβητούμενης κυριαρχίας σε βράχους, νησίδες και βραχονησίδες στην περιοχή του Αιγαίου. Θλιβερότερη και πιο δεινή ήττα απʼ αυτήν για την Ελλάδα δεν υπάρχει.Έπειτα από 52 γύρους ελληνοτουρκικών διαβουλεύσεων, έχει διαμορφωθεί ένα σχέδιο συνυποσχετικού, βάσει του οποίου: «Οι δύο χώρες εξουσιοδοτούν το ΔΔΧ να οριοθετήσει επί χάρτου την υφαλοκρηπίδα».Η συμφωνία έκλεισε τον Μάιο, έπειτα από πίεση των Τούρκων. Μόλις ολοκληρώθηκε ο κύκλος των διερευνητικών συνομιλιών στην Αθήνα, τον Μάιο, οι Τούρκοι είδαν ότι η ελληνική πλευρά αποδέχεται τις αξιώσεις τους και προκειμένου να μη χαθεί η δυναμική των διαπραγματεύσεων ζήτησαν πιεστικά έναν ακόμα γύρο διαβουλεύσεων Κάντε κλίκ στην φωτό και διαβάστε το πλήρες ρεπορτά από την εφημερίδα "τό Παρον"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου