Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

ΚΟΥΪΖ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΛΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ... ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ...!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΛΕΒΕΙ Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ... ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ ΤΟΥ...!

Η είδηση μας ήρθε από 100 χιλιόμετρα μακρυά, προς τα βόρεια...
Αφορά πολιτικό πού από τηλεοράσεως παριστάνει τον φιλάνθρωπο και γίνεται τακτικά δωροδότης στο μιλητό--όπως ο Καραμουρτζούνης--κάτω από τις επιδοκιμασίες του Αυτιά.
Υποψιαζόμενος--παλιά ασθένεια--ότι ο επιστάτης στο κτήμα του παίρνει κανένα καρπούζι, από το μποστάνι του, τί σκαρφίστηκε
ο αθεόφοβος.!
Πήγε στο μποστάνι και αρίθμησε με… μαρκαδόρο τα καρπούζια, ώστε να διαπιστώσει άν όντως αληθεύει αυτό πού υποψιάζεται...
Βέβαια η αξία του καρπουζιού είναι 0,35 το κιλό και να φάει και κανένα καρπούζι ο επιστάτης δεν θα φτωχύνει ο πολιτικός πού είναι άλλωστε πάμπλουτος.
Σιγά το προϊόν.!
Τό ερώτημα είναι πώς από τηλεοράσεως εμφανίζεται ως "ευεργέτης" παντός φτωχού, αδυνάτου και δεινοπαθούντος, ενώ στούς υπαλλήλους του τσιγκουνεύεται ακόμη και τα 0,35 του ευρώ..!!!
Ίσως όμως να είναι και ένας τρόπος και μέθοδος της ζωής, από "επιτήδειους" και "μαγκούφηδες" γιά να κάνουν περιουσία...
Ίσως πάλι να είναι και οικονομικά προηγμένης επιστημονικής μαθήσεως σε αποφοίτους μεγάλων Πανεπιστημίων του εξωτερικού, από LONDON SCHOOL OF EKONOMICS και… επάνω…!!!

1 σχόλιο:

 1. Εγώ το βρήκα.. Ο Καρατζαφέρης είναι! μέχρι και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης έβαλε τώρα τελευταία, για να βλέπει τι γίνεται στο κτήμα..Παντού κάμερες...
  Επί τη ευκαιρία τη ξαναβόλεψε την ΑΝΝΟΥΛΑ ΖΩΗΡΟΥ..
  Προκειμένου να καταστεί δυνατή η έναρξη λειτουργίας του «Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» και προκειμένου να εκφράσει την γνώμη της η αρμόδια Επιτροπή του άρθρου 49Α Κανονισμού της Βουλής, όπως προβλέπεται από την παρ. 1 του άρθρου 3 του Ν.3986/2011 (ΦΕΚ Α΄152), θέτω υπόψη σας τα πρόσωπα που προτείνονται για τη συγκρότηση του Δ.Σ. του Ταμείου.
  Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου προτείνεται ως εξής:

  1. Πρόεδρος: Ιωάννης Κουκιάδης, Ομότιμος Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πρώην Υπουργός, πρώην Ευρωβουλευτής, πρώην Πρόεδρος Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, πρώην Πρόεδρος Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας.

  2. Διευθύνων Σύμβουλος: Kωνσταντίνος Μητρόπουλος: διδάκτωρ του London Business School, στέλεχος επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, με ιδιαίτερη εμπειρία στη Διοίκηση έργων (project management) και στη διαχείριση χαρτοφυλακίων, Αντιπρόεδρος του Ελληνο-Αγγλικού Chamber of Commerce .

  3. Εντεταλμένος Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος): Ανδρέας Ταπραντζής, διδάκτωρ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στέλεχος επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, πρώην Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΤΑ, Πρόεδρος του Παγκόσμιου Ταχυδρομικού Συμβουλίου

  4. Αντώνιος Βαρθολομαίος, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Fordham της Νέας Υόρκης, στέλεχος επιχειρήσεων, πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΕΥΔΑΠ, με εμπειρία σε θέματα πιστοδοτήσεων, κεφαλαιαγοράς, κτηματαγοράς και ανάπτυξης ακινήτων καθώς και τιτλοποίησης στεγαστικών δανείων.

  5. Άννα Ζωηρού, οικονομολόγος, σύμβουλος επιχειρήσεων, επιστημονική σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή