Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

«ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ, ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ»... !!!

«ΦΥΛΑΚΗ--ΦΥΛΑΚΗ, Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ...ΦΥΛΑΚΗ»...!!!!

''Χριστόφια Παραιτήσου εσύ και οι Υπουργοί σου'', ''Εδώ και τώρα παραίτηση'', ''Χριστόφια φαντάσου να ήταν τα παιδιά σου'', ''Κάποιοι να πάνε φυλακή, μία παραίτηση δεν είναι αρκετή'', ''Φυλακή-Φυλακή, ο Χριστόφιας φυλακή'', και ''Κάτω η Χούντα του Χριστόφια''.
Μερικά από τα συνθήματα άνω των 2000 διαδηλωτών που πολιόρκησαν γιά 4η μέρα το Προεδρικό Μέγαρο Κύπρου , εκφράζοντας την αγανάκτησή τους μετά την καταστροφή της Δευτέρας, στην ναυτική βάση ''Ευάγγελος Φλωράκης''.
Κρέμασαν στο κάγκελο του Προεδρικού μαύρο πάνινο πανό, το οποίο έγραφε με κόκκινα γράμματα ''το δάκρυ θα γίνει ποτάμι, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Χούντα '67-74. Χούντα 08-11''.
Κρέμασαν επίσης κίτρινο πανό, το οποίο ανέγραφε στα αγγλικά:
''Αυτοί οι κλόουν μας κατάντησαν δημοκρατία της Μπανάνας''.
Αλλοι κρατούσαν πλακάτ, τα οποία έγραφαν:
''Χριστόφιας: Παρέλαβα κράτος, θα παραδώσω κρατήρα''.
Οι διαδηλωτές κρέμασαν επίσης, στο κάγκελο του Προεδρικού πλακάτ με τα ονόματα των 13 ηρώων της καταστροφής στο Μαρί, κάτω από το οποίο, άναψαν συμβολικά κεράκια.
''Την περασμένη Δευτέρα, τα ξημερώματα ένα τεράστιο ωστικό κύμα πήρε μαζί του την αφρόκρεμα του Κυπριακού λαού, 13 λεβέντες.
Το ίδιο ωστικό κύμα αναπτέρωσε και ανασήκωσε την αξιοπρέπεια μας. Το ίδιο ωστικό κύμα και δέκα φορές πιο μεγάλο θα είναι τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, με τη μόνη διαφορά ότι αντί να εξαφανίσει την αφρόκρεμα θα σαρώσει την σαπίλα που εδώ και 50 χρόνια κατατρώει τις σάρκες αυτού του πολυβασανισμένου λαού και τη σαπίλα, η οποία βρωμίζει το Προεδρικό Μέγαρο''.
Ανακοινώθηκε παράλληλα την διεξαγωγή Παγκύπριου συλλαλητηρίου, τη Δευτέρα, 18 Ιουλίου στις 20:00 έξω από το Προεδρικό, κατά την οποία, θα ανάψουν 15.000 κεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου