Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΔΕΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ «ΕΙΔΕ» ΜΕ ΤΑ… ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ...!!!

ΤΟΝ «ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ» ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΕΚΦΩΝΗΣΟΥΝ Ο... ΑΥΤΙΑΣ και Ο ΑΡΜΑΝΔΟΣ ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗΣ...!!!

Ευτυχώς πού μόλις «είδε» με τα… μάτια του ο Καρατζαφέρης τις σφαίρες να έρ
χονται καταπάνω του, κατάφερε χάρις στην ευλυγισία του και τις απαραίτητες δεξιοτεχνικές κινήσεις να τις εκτρέψει από την πορεία τους και να πέσουν στο βρόντο…!!!
(Από παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο)…
Έτσι διεσώθη , όχι μόνο ο ίδιος αλλά και ολόκληρη η… Τραγάνα Φθιώτιδος (υπάρχει και Τραγάνα στη Μεσσηνία όπως και Τραγανό στην Ηλεία, αλλά εκεί το γιαούρτι πέφτει σύννεφο γιατί δεν σηκώνει ο κόσμος μούφες) από τους ληστές της τράπεζας πού προκειμένου να αποφύγουν την αστυνομία έριχναν γιά εκφοβισμό σφαίρες στο αέρα και στον βρόντο…
Δικαίως οι Λαοτικοί οπαδοί του Καρατζαφέρη πού άλλωστε διακρίνονται και είναι στην ίδια «ευθεία γραμμή με τις… νοηματικές διαδρομές του Αρχηγού τους», με πρωτοβουλία τους και επί τη διασώσει του ογκόλιθου Αρχηγού τους, πραγματοποιούν αύριο Κυριακή δέηση στην εκκλησία του Εσφιγμένου λιγο πιο κάτω από τον Ναό τού Δία (για να βολευτεί και ο Άδωνις), στις 10.30 π.μ…!
Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσουν, ο Αρμάνδος Δελαπατρίδης ειδικά καλεσμένος από τον Άδη και ασφαλώς ο ανεπανάληπτος Γ.Αυτιάς καλεσμένος με… πληρωμένα όλα τα έξοδα, ακόμη και τα διόδια…!
(Υπήρξαν κάποιες διαφωνίες στην αρχή για τα έξοδα, δεδομένου ότι και οι δύο Γιώργηδες είναι γνωστοί κουβαρντάδες, όμως με την περέμβαση τού επίσης κουβαρντά Άδωνι διευθετήθηκαν αυθωρεί και παραχρήμα)…
Μετα την δέηση θα επακολουθήσει γεύμα στην βίλα Καρατζαφέρη στη περιοχή άρτι αγορασθείσα αμέσως μόλις εξελέγη…Ευρωβουλευτής το 2004 σε… τιμή ευκαιρίας !!!
Όσοι προσέλθουν ως καλεσμένοι στο γεύμα, καλό είναι να περάσουν πρώτα από κανένα ουζάδικο της περιοχής μπάς και «ρουπώσουν», γιατί ο Αρχηγός, ως «νοικοκύρης» των οικονομικών του κόμματος , τα πιάτα θα τα έχει … «αριθμημένα».!
Επίσης καλό είναι οι προσελθόντες να κρατούν χαρτονόμισμα των 5 ή 10 ευρώ (κέρματα δεν γίνονται δεκτά) για το παγκάρι της εκκλησίας πού προσεύχεται ο Θεοσεβής Πρόεδρος…
Αλίμονο τέτοιες ιστορικές στιγμές να μη συνεισφέρουν και οι ευαίσθητοι οπαδοί του κόμματος το «κάτι τι»... Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.!!!
Θα είμαστε όλοι εκεί…
Υ.Γ.
Το βίντεο δέησης και εκδήλωσης θα παρουσιάσει κατ’ αποκλειστικότητα ο Γ.Αυτιάς στην πρώτη εκπομπή, μετά την επανοδό του από τις θερινές του διακοπές στο Alter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου