Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ "ΚΡΥΒΕΙ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ... ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗ ΒΡΑΥΡΩΝΑ...!!!

ΘΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ--ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ;;;

Σοβαρό πολιτικό αλλά και ηθικό ζήτημα προκύπτει για τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου από την αποκάλυψη ότι διαθέτει «οικογενειακό» αυθαίρετο μέσα στο δάσος!
Η μητέρα του είναι ιδιοκτήτρια εξοχικής κατοικίας χτισμένης μέσα σε αναδασωτέα περιοχή στη Βραυρώνα Αττικής, στον οικισμό Χαμολιά. Το σπίτι, σύμφωνα με τον διευθυντή Δασών Ανατολικής Αττικής κ. Αναστάσιο Καζάση, είναι αυθαίρετο και παράνομο, ενώ έχει εκδοθεί γι’ αυτό και απόφαση κατεδάφισης.
Η μητέρα του κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και άλλοι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων στην περιοχή έχουν προσφύγει μάλιστα στη Δικαιοσύνη και στο ΥΠΕΧΩΔΕ για να νομιμοποιήσουν τα εντός αναδασωτέας δασικής έκτασης σπίτια τους. Ετσι, ως υπουργός Περιβάλλοντος, ο κ. Παπακωνσταντίνου καλείται να αποφασίσει ανάμεσα στα συμφέροντα της μητέρας του και του Δημοσίου… Η αποκάλυψη αυτή έρχεται να δημιουργήσει πολλά πρόσθετα ερωτήματα για τη σπουδή του κ. Παπακωνσταντίνου να περιορίσει στο ελάχιστο δυνατό τις εξαιρέσεις στον νόμο-δώρο που ετοίμασε για τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων ώστε να νομιμοποιήσουν τις κατοικίες τους. «Μακάρι να νομιμοποιήσει και εμάς και ας είμαστε μέσα στο δάσος», λένε οι αυθαιρετούχοι της περιοχής, και ίσως ο κ. υπουργός τούς κάνει τη χάρη

http://img.protothema.gr/DDBCAB400CFCC9FB5AB9D15054FD7425.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου