Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΩΣ... "ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ άν ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΡΕΠΠΑ ή ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ...!!!

"Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...!

«Χθες ο κ. Μόσιαλος -αναφερόμενος στο θέμα των ταξί- απέδειξε ότι εκπροσωπεί μια διαλυμένη κυβέρνηση και άδειασε τον κ. Ραγκούση, υποσχόμενος αντ’ αυτού, “απελευθέρωση του επαγγέλματος με συγκεκριμένους κανόνες”.
Σήμερα, ο αρχιτέκτονας του χάους κ. Ραγκούσης φέρνει στον ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ την προσωπική του βεντέτα με τον κ. Ρέππα. Δεν μας αφορούν τα εσωκομματικά κανενός.
Οφείλει, όμως, ο κ. Ραγκούσης να καταλάβει πως δεν είναι δικαίωμά του να παίζει οποιαδήποτε παιχνίδια σε βάρος της Κοινωνίας, της Οικονομίας και της τουριστικής μας βιομηχανίας.
Είναι αδιανόητο να εμφανίζεται ανέτοιμος για συγκεκριμένες προτάσεις. Όπως αδιανόητη ήταν και η απόφασή του να καταργήσει τη ρύθμιση του προκατόχου του, χωρίς να έχει ο ίδιος συγκεκριμένη αντιπρόταση.

Και, βέβαια, δεν μπορεί, μετά από όσα συνέβησαν να μην έχει ακόμη συγκεκριμένες θέσεις και να ζητά -μέσω του Κυβερνητικού Εκπροσώπου- πρόσθετο χρόνο.
Χρόνος για παράταση της κυβερνητικής ανευθυνότητας δεν υπάρχει.
Η ευθύνη ανήκει, πλέον, στον ίδιο τον πρωθυπουργό που οφείλει να εγκαταλείψει το ρόλο του ανεύθυνου παρατηρητή και να δρομολογήσει τη μόνη λύση:
Απελευθέρωση του επαγγέλματος με τους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης».
Δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ., Γ.Μιχελάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου