Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΟΙ «ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΙ» ΤΗΣ... ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

«ΑΝΑΥΔΕΣ» και «ΣΤΟ ΤΟΠΟ» ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...!!!

Βέβαια στη φωτο επάνω, βλέπετε την  όμορφη Χρυσαυγίτισα να απολαμβάνει την «πόζα» με τα δύο περίστροφα στο κρεββάτι της...
Είναι ένα μέρος από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας, έκαναν τον  γύρο του διαδικτύου και αφορούν την... «δράση» των Χρυσαυγιτών. 
Εντάξει όπως την «βρίσκει» ο καθένας, δεδομένου ότι σε ζητήματα «προσωπικών επιλογών», απαγορεύονται οι κρίσεις, όπως λένε και οι εμπειρογνωμονες  σε ζητήματα σεξουαλικών αναζητήσεων Συριζαίοι, Στρατούλης, Βίτσας, Βούτσης, Παπαδημούλης, κτλ. και λοιπές... «ανοργασμικές» δυνάμεις...!!!

Φίλος όμως αναγνώστης, μας υπέδειξε ένα ξεκαρδιστικό βιντεο χαρακτηριστικο του γυμνασμένου «κλαρινογαμπρού» και του τρόπου με τον οποίον κάνει.. έρωτα με την αγαπημένη του...!!!
********
«Κλαρινογαμπρός» είναι χαρακτηρισμός κατοχυρωμένος από τον Βουλευτή της ΝΔ  και π. Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Δημήτρη Κυριαζίδη πού έτσι βάφτισε τον Ηλία Κασιδιάρη της Χ.Α.
********
Έκτοτε ο «κλαρινογαμπρός» συνδυάζεται και ταυτίζεται με τους... χρυσαυγίτες...!!!
********
Αλλά τα λέει όλα το βιντεο εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=sM-96T66gvA#t=144
                   -------------------------------

8 σχόλια:

  1. Τα όπλα είναι για τους άντρες, ενώ για σας, του δημοκρατικού τόξου οι δονητές και τα τεχνητά πέη για να εξυπητετείται τις πρωκτικές σας επιθυμίες.
    Ο Κυριαζίδης γνωστός για την πρόταση του για είσοδο στο Αστυνομικό Σώμα πακιστανών και άλλων λαθροβίων αφροασιατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος είναι ανοργασμικός το ρίχνει στα "όπλα" για να κρύψει την αντρική του ανικανότητα.γνωστά αυτά "οργανικό" είναι το ζήτημα. γνωστό ακόμη ότι οι δολοφόνοι και οι εγκληματίες στερούνται αντρικής ικανότητας και καταφεύγουν εκεί για να διέξοδο της ανικανοτητάς τους. Είναι ένα ναζιστικό φαινόμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9.27 Διαβάζεις πολλούς Εβραίους ψυχαναλυτές.
    Εσας που σας σκώνεται...από πίσω δεν έχετε ανάγκη από όπλα, σας αρκεί ένας ατεντονκουμπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τράβα ρε μέχρι το Κορυδαλό να κάνεις παρέα στο βουλευτή σου το Λαγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο ψυχανωμαλους ναζιστες τι περιμενεις
    Αυτοι ειναι για το ψυχιατρο και το Κορυδαλλο
    Ολοι
    Κορυφαια ψυχανωμαλη περιπτωση ο Ναζιδιαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aθανάσιε, χρόνια πολλά.
    Τα μαύρα χρήματα της Νδούλας, κλεμμένα από τον απλό λαό, δεν τα αξίζεις. Δεν πείθεις, αντιθέτως εξοργίζεις κάθε πατριώτη.
    Οι Έλληνες θα σας νικήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ?????????ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΒΓΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΧΤΕΝΙΣΤΗ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑΙΤΗΣ Η ΚΑΙ ΤΕΚΤΩΝ ΑΚΟΜΗ..ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή