Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ... ΜΑΖΙ ΤΟΥ...!!!

ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ "ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ" Η...ΕΝ-ΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ...ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!


"Δεν είναι έτοιμος γιά την... πολιτική ο Τράγκας", είπε ο Καρατζαφέρης στον φιλικό του Ρ/Σ Real fm, ιδιοκτησίας  Χατζηνικολάου...
Προηγουμένως ο Τράγκας στον ίδιο Ρ/Σ, είπε:
Πράγματι μού έκανε μιά..."έν-τιμη" πρόταση ο Καρατζαφέρης

να είμαι Υπ. Βουλευτής με το ΛΑΟΣ, όταν ήρθε και με βρήκε με τον αδελφό του τον Σπύρο
(Είναι ο ατρόμητος ρεπόρτερ πού έκανε την "απόβαση" στα ΙΜΙΑ, μεταξύ... Βουλιαγμένης και Καβουριού, καί γέλασε κάθε πικραμένος), αλλά δεν ξεκαθάρισε άν τού έδωσε θετική ή όχι απάντηση...
Δεν το ξεκαθάρισε διότι και του αρέσει να συζητούν το ονομά του αλλά κυρίως αφήνει παράθυρα ανοικτα σε άλλους κομματικούς χώρους πού έχουν δυνατότητα να μπούν στη Βουλή, μπάς και τον... προτιμήσουν...!!!
Ο Καρατζαφέρης όμως ό οποίος τον ήθελε οπωσδήποτε διότι "ποντάριζε" ότι ενδεχόμενα με την βοήθεια Τράγκα θα μπορούσε να μπεί στην Βουλή και μάλιστα του πρότεινε αν θέλει να μη ενταχθεί στο ΛΑΟΣ, αλλά απλά να συνεργασθεί μαζί του μόνο εκλογικά και όταν εκλεγεί Βουλευτής να... ανεξαρτοποιηθεί ( φαντασθείτε συνεργασία ξευτίλα και πόσο ανάγκη έχει τις προσωρινές ψήφους), ερωτώμενος ανγκάσθηκε περίλυπος και με συντριβή ψυχής, να ομολογήσει ότι:
"Δεν είναι έτοιμος γιά την πολιτική ο Τράγκας"...
 Άς έπαιρνε 3% το ΛΑΟΣ γιά να μπεί στην Βουλή και θα βλέπατε πως θα έμπαινε και στο ψηφοδέλτιο...Επικαρπίας τού ΛΑΟΣ ο Τράγκας...!!! 
Αλλά με ποσοστά 2% σε ποιό... Επικαρπίας του ΛΑΟΣ να πάει.;;;  

11 σχόλια:

  1. ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ,ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΔΕΣ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!!!!!!!!!!!ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕΝΑ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΧΙ.Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα θα τρίβουμε τα μάτια μας με τα ποσοστά του ΛΑΟΣ,εύκολο είναι να φτάσεις στο βάθος για να δεις το 1,5%?Όσο να 'ναι τα μάτια κουράζονται.Ο Καρατζατούμπας να δεις πως θα τρίβεται και πως θα σκούζει.Ούτε οι εντιμότατος φίλος του Μπόμπολας θα τον σώσει.Θα πάθει χειρότερα από τότε που είδε τον Μειμαράκη να τρίβει ....το κομπολόι του στο καφενείο της βουλής.Άσε που μπορεί να σ(τρίψει) και η Κατερίνα άμα δεν έχει εξουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΡΚΕΙ!!!!!ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ?ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΔΑΣ ΟΥΤΕ ΤΥΦΛΑ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΑΙ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ,07/18?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έγινε πήγε 7 και 30,ακόμη δεν είδα καμία αποχώρηση από το ΛΑΟς,μήπως επειδή χθες είχαμε 2 σημαντικές στη Θεσ/νίκη(Στεργίου-Ακριβόπουλος) καλύψαμε και τη σημερινή ημέρα ή έχουμε χρόνο εώς το βράδυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το Κατερινάκι υπάρχει ένα παλιό λαικοκάλτ άσμα που λέει ''το ν'απατάς τον άντρα σου είναι συνηθισμένο,το ν'απατάς τον εραστή που το 'χεις δει γραμμένο''?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ?ΑΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ?ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ...DVD?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγάπη μου γλυκιά είμαι 63 ετών,σήμερα έκανα κωλονοσκόπιση,θέλω αλλά δεν είναι εύκολο..ξέρεις η υγεία πάνω απ'όλα.Γιώργος Τράγκας στον Καρατζαζφέρη ή αλλιώς στρίβειν δια του αρραβώνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην το λές, μην το λες ποτέ δεν ξέρεις,υπάρχουν και κρυφές κάμερες!Έρε γλέντια μόλις σβήσουν τα φώτα της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο πρόεδρος δεν κάνει πίσω,μπορεί να του την κάνει ο Τράγκας αλλά έχει έτοιμη την απάντηση.''Νίκος Καρβέλας''! Φανταστείτε τι έχει να γίνει με Γιαννάκη Παπαμιχαήλ-Καρβέλα-Ψινάκη-Ρακιντζή...το Γουίλι ο μαύρος θερμαστης από το Τζιμπουτί θα γίνει ο ύμνος του ΛΑΟς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή