Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

«ΚΟΜΠΙΝΕΣ»--ΔΩΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ... ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ...!!!

«ΦΑΓΟΠΟΤΙ» ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ (1.200.000 ΕΥΡΩ), ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ... ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ...!!!

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η ανάθεση δύο συμβάσεων του ΟΠΑΠ σε εταιρίες που ελέγχει ο τηλεοπτικός παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης, στενός φίλος και συνεργάτης του Ευάγγ. Βενιζέλου,

λίγες ημέρες προτού ο τελευταίος εγκαταλείψει το υπουργείο Οικονομικών. 
Δύο εταιρίες του κ. Παναγιωτάκη, συζύγου της ηθοποιού Ελένης Κούρκουλα και φερόμενου ως «οπλαρχηγού» του κ. Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ, υπέγραψαν στις αρχές Φεβρουαρίου και μέσα σε τέσσερις ημέρες δύο συμβάσεις, ύψους 1.200.000 ευρώ, με τον ΟΠΑΠ. 
Λίγες εβδομάδες μετά, ο Διον. Παναγιωτάκης εμφανίζεται ως μετέχων στο στενό επιτελικό προεκλογικό σχήμα του Ευάγγ. Βενιζέλου. 
Είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει όλες τις προεκλογικές τηλεοπτικές παραγωγές και του πιστώνεται η ιδέα της αίθουσας συνεντεύξεων του 5ου ορόφου, στην οποία υπάρχει ο λευκός τοίχος με την πράσινη οριζόντια γραμμή και τη λέξη «Αρχίζουμε».
Ολα δείχνουν ότι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ άρχισε με χαριστικές αναθέσεις, και μάλιστα στο ζεύγος Παναγιωτάκη - Κούρκουλα, με τους οποίους εμφανίζεται συχνά στο εστιατόριο Μύλος του Χίλτον. 
Μάλιστα, ο ΟΠΑΠ, όχι μόνο υπογράφει συμβάσεις παραμονές των εκλογών με τον επίσημο σκηνοθέτη - παραγωγό του ΠΑΣΟΚ, αλλά δίνει και προκαταβολές σε εταιρίες που λίγες ημέρες νωρίτερα δεν είχαν καμία σχέση με το αντικείμενο της σύμβασης!
Ας πάρουμε, όμως την ιστορία από την αρχή: 
Ο Διον. Παναγιωτάκης και ο αδελφός του Βασίλης ασχολούνται εδώ και χρόνια με τις τηλεοπτικές παραγωγές μέσω της γνωστής εταιρείας PLD Productions (η οποία μετονομάστηκε πρόσφατα σε Vision Plus Α.Ε.) και της συγγενούς εταιρείας PLD Plus. 
Περιλαμβάνονται, επίσης, στους μετόχους του τηλεοπτικού καναλιού TRT της Θεσσαλίας. 
Η οικογένεια Παναγιωτάκη είχε δημιουργήσει το 1985 και μια ξενοδοχειακή εταιρία ονόματι BEL SOL.
Η BEL SOL έχει δημοσιεύσει σε επτά χρόνια λειτουργίας μόνο έναν ισολογισμό (!) για το 2007, στον οποίο εμφάνισε έσοδα μόλις 7.031 ευρώ. 
Ξαφνικά, στα τέλη Ιανουαρίου, η BEL SOL ξυπνά από τον πολυετή λήθαργο και προχωρά σε αλλαγή καταστατικού, έτσι ώστε, εκτός από τα ξενοδοχεία, να ασχολείται και με την «κατασκευή, επεξεργασία και παραγωγή οπτικοακουστικών προγραμμάτων για ραδιοτηλεοπτικούς, κινηματογραφικούς, διαφημιστικούς ή άλλους οργανισμούς, Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου, ενέργειες για την προμήθεια όλων των απαραίτητων μέσων παραγωγής». 
Και, ω του θαύματος, λίγες ημέρες μετά η BEL SOL του κ. Παναγιωτάκη υπογράφει διετή σύμβαση, 700.000 ευρώ, με τον ΟΠΑΠ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που αφορούν «δευτεροκλασάτα» πρωταθλήματα, όπως του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Ελβετίας, της Δανίας, της Ρωσίας και τις διοργανώσεις Κυπέλλου Ολλανδίας, Σκοτίας και Ουκρανίας.
Στη σύμβαση ο ΟΠΑΠ δεν αναφέρει τι θα κάνει με τα δικαιώματα που αγοράζει (δηλαδή πού θα προβάλλονται οι αγώνες). 
Αναφέρεται, όμως, ότι η μέχρι πρόσφατα ξενοδοχειακή εταιρία του Διον. Παναγιωτάκη θα λάβει προκαταβολή 30% επί του ποσού της σύμβασης. 
Ολα δείχνουν πως ο κοσμικός παραγωγός - σκηνοθέτης και φίλος του Ευάγγ. Βενιζέλου έχει έναν λόγο παραπάνω να στηρίζει μέχρις εσχάτων τον προεκλογικό αγώνα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Δημοκρατια

2 σχόλια:

  1. Ο Μπενύτο Βενιζέλος είναι ένα άθλιο φασιστοειδές και επικίνδυνος γιατί είναι φιλόδοξος με πάθος για την εξουσία. Βέβαια θα κάνει και τα ρουσφέτια του γιατί είναι και ανήθικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΕΓΑΣ ΜΠΑΤΑΧΤΖΗΣ, ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΦΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΗ ΠΙΑΤΣΑ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή