Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ο «ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΟΣ» ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΗΣ «ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ» ΛΑΥΡΟΣ ΚΑΤΑ... ΣΑΜΑΡΑ...!!!

Mega καί «Έθνος», ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ «ΝΤΑΒΑΤΖΗ»,  ΠΗΡΑΝ... ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ...!!!

Οί «σκουπιδοντενεκέδες» του Πήγασου, Mega καί «Έθνος», πρωταγωνιστούν στην εκστρατεία κατά Σαμαρά...
Πνέουν τα λοίσθια, πολιτικά και οικονομικά καί τα έχουν χάσει...
Τρέμουν τον Σαμαρά...!!!

Ο άνθρωπος πού έβγαλε στην πολιτική τον... αγράμματο Καρατζαφέρη καί τον έκανε τηλεοπτική «λινάτσα» γιά να πλήξει ΝΔ και Καραμαμανλή, τώρα με μεγαλύτερο μίσος αντιμετωπίζει τον Σαμαρά...
Στο κανάλι του το Mega, έκοψε την επίσκεψη Σαμαρά  στις θαλάσσιες εγκαταστάσεις άντλησης πετρελαίου, στο κοίτασμα "Πρίνος", ανοιχτά του κόλπου της Καβάλας...
 Ίσως την πλέον εμβληματικού χαρακτήρα προεκλογική επίσκεψη πολιτικού αρχηγού πού ήθελε να αναδείξει την Εθνική και οικονομική αξία εξόρυξης Ελληνικού πετρελαίου και φυσικού αερίου στην ανάπτυξη της Χώρας.
 Ίσως επειδή ο Μπόμπολας να μην έχει μηχανήματα εξόρυξης και να έχει παραμείνει στα ξεπερασμένα μηχανήματα εκσκαφής χωματερών με την πεπαλαιωμένη μέθοδο συλλογής απορριμμάτων.
 Μάλλον οι δύο Γιώργηδες θα κλαίνε το βράδυ των εκλογών...
Τουλάχιστον να είναι εκεί... ο Βάης να τους στεγνώνει τα δάκρυα...!!!

5 σχόλια:

  1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΒΟΡΙΔΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι γνωστές , οι υπόγειες διασυνδέσεις και το πολιτικό φλερτ του Μάκη Βορίδη, που δεν έκρυβε ποτέ τις απύθμενες φιλοδοξίες του.

    Στηριζόταν κρυφά από όλο το οικονομικό λόμπι καθώς και από τους ισχυρούς διαπλεκόμενους, δημοσυντήρητους εκδότες του Λαμπρακιστάν και μεγαλοεργολάβους του Μπομπολιστάν.

    Στη νέα χωματερή προσκυνημένων ακτιβιστών, που εγκαινιάζει η Νέα "Ανοιξιάτικη" Δημοκρατία του Αντωνάκη του στριφογυριστού , όλα τα σκουπίδια θα έχουν την ίδια "οσμή", την ίδια "αξία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....Σήμερα, Μάκη Βορίδη «διόρθωσες» ένα παλαιό σου λάθος από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ. Την εποχή που ο Αντώνης Σαμαράς σε συμβούλευε να παραμείνεις στην Ν.Δ. και να μη μεταπηδήσεις στην ΕΠΕΝ, κάτι που τελικά έπραξες. Όμως, οι δρόμοι, ουσιαστικά ποτέ δεν χώρισαν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και οι δυο τους κάποτε ανήκαν στο στενό περιβάλλον της οικογενειακής δυναστείας Μητσοτάκη. Είναι και οι δυο, όπως και ο ολετήρας της Ελλάδος, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπως και ο σημερινός Πρωθυπουργός της αντισυνταγματικής κυβερνήσεως, Λουκάς Παπαδήμος, απόφοιτοι του κολεγίου Αθηνών, του ιδρύματος δηλαδή που διαχρονικά ελέγχει το πολιτικοοικονομικό σύστημα της χώρας μας.

    Συνεπώς, θεωρώ, πως στις δύσκολες σημερινές ημέρες που περνά η πατρίδα μας και ο λαός μας, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τους παραπάνω αριβίστες της πολιτικής. Ο Ελληνικός λαός πρέπει και μπορεί να τους «τιμήσει» όπως τους αξίζει γιατί δεν έχει πλέον, άλλα περιθώρια λανθασμένων επιλογών. ...

    (Παναγιώτης Αποστόλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Βορίδης εκανέ κίνηση αυτοκτονική, μπαίνοντας σε ένα θνησιγενές κόμμα την ΝΕΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Αλίμονο σε εκείνους που πιστεύουν ακόμα στη Ν0Υ-ΔΟΥΛΑ

    Αλίμονο και σε εμάς, που θα υποστούμε μαζί με όλους τα πάνδεινα του νέου μνημονίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή