Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

«ΠΕΡΝΑΕΙ» ΑΚΟΜΗ και Η ΝΤΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ MRB ΣΤΗΝ Β! ΑΘΗΝΑΣ...!!!

ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ «ΠΑΤΟ» ΤΟ ΛΑΟΣ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ... ΛΕΒΕΝΤΗ--ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ...!!!

Νέα δημοσκόπηση  της MRB σε δείγμα 1.514 ατόμων που διενεργήθηκε από τις 4 έως τις 7 Απριλίου, είδε το φώς της δημοσιότητος.
Κύρια χαρακτηριστικά ότι το ΠΑΣΟΚ έρχεται τρίτο κόμμα και ότι η Ντόρα... ξεπερνάει τον Καρατζαφέρη,

πού πάει γιά ποσοστα Λεβέντη--Τζούλιας Αλεξανδράτου...!!!  
Αναλυτικά τα ποσοστά:
- ΝΔ: 15,5%
- ΚΚΕ: 10,2%
- ΠΑΣΟΚ: 9,9%
- Ανεξάρτητοι Έλληνες: 9,7%
- ΣΥΡΙΖΑ: 9,4%
- ΔΗΜ.ΑΡ.: 6,8%
- Χρυσή Αυγή: 4,9%
- Οικολόγοι-Πράσινοι: 4,2%
- Δημοκρατική Συμμαχία: 2,5%-------!!!
- ΛΑΟΣ: 2,2%-------------------------!!!
- Δημοκρατική Συμφωνία: 0,4%
- ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1%
- Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών: 1,2%

13 σχόλια:

  1. ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Α Αθήνας η ΔΗΣΥ έχει 3,9% ενώ ο ΛΑΟΣ 1,6%,και στοην Αττική(υπόλοιπο) ο Καρατζαφέρης έχει 1,5%!Στην Αττική γενικά καταρέει και αυτό σφραγίζει την αποτυχία εισόδου στη βουλή.Στις προηγούμενες εκλογές έκεί ήταν η μεγαλύτερη εκλογική επιρροή του ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΞΕΚΙΝΑ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΚΙΝΑ
    ΒΡΕ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφου εχουμε την αρχηγαρα αντονι κομανετσι μην ασχολείστε με το ΛΑ.Ο.Σ .Μας εσωσε ο εθναρχης ο κωστακης τωρα σειρα του αντονι .Με τις υγείες σας
    μακεδονομαχοι δούλοι του ατλαντικού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο χοντρός είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης,σήμερα έδινε μακαρόνια και ρύζι στους ψηφοφόρους,δεν καταλαβαίνει ότι έτσι φαίνεται γελοίος και λαικιστής?Τέλος η βουλή, άντε μετά να παρακαλάει το Σαμαρά νε τον δεχτεί πίσω στη Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σαμαράς έβαλε τον Τάσσο Μητρόπουλο στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στη Β Πειραιά(πάει και ο Ανατολάκης) και ο Καρατζαφέρ τα έχασε και ανακοίνωσε τον Π Καραβίτη(καμιά 70 χρονών θα είναι) στη Β Αθηνών.΄Αντε και τον Ζαντέρογλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ρουμπίνη Λεονταρή(Α επιλαχούσα του ΛΑΟΣ στη Λάρισα με πάνω από 3000 σταυρούς) αποχαιρέτησε το Γιώργο και προσχώρησε στη ΔΗΣΥ της Μπακογιάννη.Άντε Ροντούλη,μόνος θα μείνεις στο τέλος....τέρμα τα μπερεκέτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκουρα τα πραγματα για τον δελαπατριδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΒΑΝΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥhttp://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D8zjw4mlzs48&h=OAQEA4JG0AQGjgN1RGSv5GrfeGTLy557dYJMntQ83JHIg5A ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΚΟΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ,ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΙ ΜΑΣΚΑΡΑ,Η ΝΤΟΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.Η ΝΤΟΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ,ΑΔΥΝΑΜΙΑ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΕΚΕΙ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ, ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.ΟΙ ΜΕΝ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΠΙΠΙΛΗ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΟΡΑ.
    ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΥΣΠΗΡΩΣΗ.
    Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΜΡΒ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, 1η Η ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ 24.7 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΜ.....
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ....

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ-ΔΝΤ-ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΤΙΒΙ ΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΡΡ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΝΔΡΙΟ ΣΤΟ 02.31.15, 15ΛΕΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ….
    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ 7 ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ….ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ 1993… ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
    0 ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1964 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΙΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1827 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ 1932 ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή