Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΕΝΤΟΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ...!!!

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ «ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ» ΚΑΝΟΥΝ... ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!

Εμπλοκή σημειώθηκε με την υποψηφιότητα του Ναυάρχου Ιωάννη Θεοφανίδη στο ψηφοδέλτιο του Καμμένου.
Ο Ναύαρχος ήθελε να εκτεθεί στην Β! Αθηνών και να δοκιμασθεί με την ψήφο τού κόσμου...
Ο Καμμένος τον έρριξε,

καί φοβούμενος μήπως εκλεγεί δεν τον έβαλε στον συνδυασμό.
Αντ' αυτού και προκειμένου να του «χρυσώσει το χάπι», τον έβαλε 6ο στο Επικρατείας....
Δηλ. τον έθεσε με τη μία εκτός πολιτικής...
Ο Ναύαρχος το κατάλαβε το παιχνίδι και έντονα δυσαρεστημένος και ασφαλώς κάτω από την πίεση φίλων του σκέπτεται να παραιτηθεί και να αποχωρήσει από τον Καμμένο.
Πιστεύουν και συζητούν ότι το κόμμα Καμμένου έχουν καταλάβει «αριστεροί ιεροφάντες» που έχουν πλέον το γενικό κουμάντο και τρώνε τους δεξιούς Πατριώτες... 

3 σχόλια:

  1. Ε Θ Ν Ι Κ Ο ΚΟΜΜΑ "ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 13.7 ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ! ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ 30 ΜΙΚΡΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΗΓΕΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ 1% ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ 13.7....... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ....
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ-ΔΝΤ-ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΤΙΒΙ ΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΡΡ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΝΔΡΙΟ ΣΤΟ 02.31.15, 15ΛΕΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ….http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=pla_0763fc34-6cba-497a-bfdf-e8d141b6e8b0&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb.
    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ 7 ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ….ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ 1993… ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
    0 ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1964 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΙΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1827 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ 1932 ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Αριστεροί ιεροφάντες", ρε βλαμμένοι, είναι τα νεοφιλελεύθερα και ανεπάγγελτα τσουτσέκια και τα τζάκια, που έχουν κουρνιάσει σαν κατακάθια χρόνια τώρα στη Νέα (σας) Δημοκρατία, είτε του Καραμανλή (παλιού και νεώτερου) είτε του Σαμαρά (σήμερα) και κάνουν το γενικό κουμάντο: πρώην εκετζήδες και κνιτάκια στα νιάτα τους, που τώρα έχουν μεταλλαχθεί σε "νεοφιλελεύθερες" μασωνάρες (του κερατά) και, άρα, κατευθυνόμενα υποχείρια του ξένου παράγοντα και του Σιωνισμού στην Ελλάδα.
    Εκεί -στο μασωνοοκόμμα σας- ψάχτε τους "αριστερούς ιεροφάντες που κυνηγούν τους δεξιούς πατριώτες"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή