Σάββατο 21 Απριλίου 2012

«ΑΠΑΓΩΓΗ» ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ... ΤΑΞΙ...!!!

ΤΟΝ «ΚΑΤΕΒΑΣΕ» ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΣΤΑ... ΓΙΑΝΝΙΝΑ...!!!

Όσοι είδαν τον Πρόεδρο της Ν. Δ. να κατεβαίνει από το ταξί, μπροστά στο Grand Serai ήταν λογικό να ξαφνιαστούν και να αναρωτηθούν τι είχε συμβεί...!!!

Τίποτα παράξενο... 
Ούτε το αυτοκίνητο του Προέδρου χάλασε, ούτε άλλο πρόβλημα παρουσιάστηκε
Απλά ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών ταξί του Νομού Ιωαννίνων Μιχάλης Ψήνας έκανε το... θαύμα του!
Όταν ο Αντώνης Σαμαράς ολοκλήρωσε την επίσκεψη στη Γαλακτοκομική Σχολή και εξερχόμενος από αυτή ο Μιχάλης Ψήνας του ζήτησε να επιβιβαστεί στο ταξί του αντιπροέδρου του Συλλόγου και για να έρθει στα Γιάννινα.
Έτσι απλά.
Κι το ίδιο απλά ο κ. Σαμαράς ανταποκρίθηκε θετικά.
Κάθισε στη θέση του συνοδηγού λοιπόν και την «κούρσα» συμπλήρωσαν οι δύο βουλευτές του Νομού Κώστας Τασούλας και Σταύρος Καλογιάννης.
EpirusPost.gr

2 σχόλια:

  1. MAYΡΟ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ


    ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 13.7 ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ! ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ 30 ΜΙΚΡΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΗΓΕΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ 1% ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ 13.7....... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ....
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ-ΔΝΤ-ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΤΙΒΙ ΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΡΡ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΝΔΡΙΟ ΣΤΟ 02.31.15, 15ΛΕΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ….http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=pla_0763fc34-6cba-497a-bfdf-e8d141b6e8b0&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb.
    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ 7 ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ….ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ 1993… ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
    0 ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1964 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΙΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1827 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ 1932 ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή