Τρίτη 17 Απριλίου 2012

«ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ», ΖΗΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ καί ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ»...!!!

«Καθαρή εντολή για αποτελεσματική διακυβέρνηση» ζήτησε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς  στην  συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής της ΝΔ, όπου περιέγραψε τις βασικές οργανωτικές και πολιτικές κατευθύνσεις

στο δρόμο προς τις εκλογές. 
Το βασικό σύνθημα της ΝΔ είναι: 
«Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει» και ο βασικός στόχος «η αυτοδυναμία, για να κυβερνήσει με λυμένα τα χέρια και να εφαρμόσει το πρόγραμμά της χωρίς συμβιβασμούς με εκείνους που μας έφεραν στην κρίση».

 Με τα ψηφοδέλτια γίνεται ανανέωση, είπε ο κ. Σαμαράς, αφού οι μισοί υποψήφιοι θα είναι νέα πρόσωπα. Δίνεται έμφαση στη νεολαία, σε ανθρώπους προερχομενους από την ΟΝΝΕΔ, σε νέους επιστήμονες. 

“Δίνουμε μεγάλο περιθώριο επιλογής στους ψηφοφόρους, που θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν, γιατί τελικά αυτοί θα κάνουν την ανανέωση” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Σαμαράς έδωσε και τους πέντε βασικούς στόχους των εκλογών:

*- Πρώτος στόχος είναι “να ανατρέψουμε το κλίμα απελπισίας και μιζέριας στην ελληνική κοινωνία. Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει”. 


*- Δεύτερος στόχος “να δείξουμε πώς θα τα καταφέρει. 

Τά σχέδιά μας δίνουν βαρύτητα στην ανάκαμψη με κοινωνική συνοχή και διαρθρωτικές αλλαγές”. 
Πρόσθεσε τη συνταγματική μεταρρύθμιση που προωθεί, ενώ προανήγγειλε ότι την Πέμπτη στο Ζάππειο θα παρουσιάσει το σχέδιό του για την οικονομία, με βασικό πυλώνα την ανάπτυξη, ενώ την άλλη Πέμπτη θα παρουσιάσει το υπόλοιπο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ. 
*- - Τρίτος στόχος είπε ο κ. Σαμαράς είναι “να δείξουμε τη διαφορά με με τους άλλους. 
“Εμείς δεν λέμε ότι λεφτά υπάρχουν, διαφέρουμε από το ΠΑΣΟΚ που μας έφερε στην κρίση αλλά και από την Αριστερά που δεν έχει αναγνωρίσει τα λάθη της και δεν έχει προτάσεις. Αλλά διαφέρουμε και με τα άλλα μικρότερα κόμματα που παίζουν με την απελπισία του κόσμου και λειτουργούν σαν σωσίβια του ΠΑΣΟΚ”. 
Ο κ. Σαμαράς είπε ότι “ζητάμε να γίνουν τροποποιήσεις στο Μνημόνιο, για να μπορέσει η χώρα να πιάσει τους στόχους της”.
*- Τέταρτος στόχος είπε ο πρόεδρος της ΝΔ είναι να πείσουμε ότι ξεχωρίζουμε γιατί θα δείξουμε πως θα βγούμε από την κρίση. 
“Το δύσκολο έργο απαιτεί να έχουμε τα χέρια μας λυμένα. 
Ζητάμε καθαρή εντολή, για να είμαστε υπεύθυνη κυβέρνηση και να εφαρμόσουμε ολόκληρο το πρόγραμμά μας χωρίς συμβιβασμούς με αυτούς που μας έφεραν στην κρίση”.
*- Πέμπτος στόχος “να μιλήσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια στο λαό, να αναπτύξουμε τις προτάσεις μας για την Ανάκαμψη, την ασφάλεια την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, για να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας”.
Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή εντολή και κυβερνητική σταθερότητα, τόνισε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι “η Ελλάδα συκοφαντήθηκε το τελευταίο διάστημα, δώστε μας την δύναμη να αλλάξουμε την Ελλάδα, η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει”. 

1 σχόλιο:

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Μ Ο Ν Ο Ν ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΣΑΝ ΣΛΟΓΚΑΝ.Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή