Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΠΟΘΕΩΣΗ" ΤΗΣ... ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ...!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ (9%) ΤΟΥ  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ...(2%)...!!!

Ο "κλόουν" και "κονφερανσιέ" της πολιτικής, ο σύγχρονος... Ζήκος  από την Ελληνική ταινία "Της Κακομοίρας" με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Κώστα Χατζηχρήστο στο ρόλο του... μπακαλόγατου,

τον οποίον μιμείται τώρα ο Καρατζαφέρης ανοίγοντας μπακάλικα γιά να ξεγελάει και συλήσει την δυστυχία μερικών ανθρώπων και να εξαγοράσει ψήφους, κλαίει και οδύρεται  γιά την δημοσκοπική του κατάρρευση.
Δεν ξαναβλέπει...Βουλή...!!!
Δέστε την κατάντια του απόφοιτου του LONDON SCHOOL OF...TRIXES, τού οποίου κάθε ανοησία και αγραμματοσύνη αποθέωναν οι Ναυλωμένες Ουκρανέζες των ΜΜΕ, και αναζητούσαν την γνώμη και τις εκτμήσεις του για να... σωθεί  η Ελλάδα...!!!
Ούτε τα αφεντικά και οι προστάτες του δεν μπορούν να καλύψουν τον δημοσκοπικό του κρημνό.
Δέστε επάνω στη φωτό πως η εταιρεία του Αλαφούζου πρό πέντε  μήνων του έδινε 9% ποσοστό ψήφων και σήμερα το... ταπεινωτικό 2%....!!!
"Ο ψεύτης και ο κλέφτης το πρώτο χρόνο χαίρονται"

7 σχόλια:

  1. Πως γίνεται το άθροισμα το γκάλοπ της δημοσκόπησης του Μαρτίου να ξεπερνάει το 100% και να είναι 101%;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ?ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ?ΡΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!!!!!!ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙ"ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ξύπνιε κοιτα μη παθεις υπερκόπωση απο την αυπνία.ιδίως το βραδυ των εκλογων όταν θα ακούς τα αποτελέσματα του αρχηγού σου του γαλατά.
    κοράκια τελειωσατε και σας φταινε τα κολεγια.
    πρέπει ρε οι πολιτικοί να είναι αγράμματοι σαν τον αρχηγο σου τον Καρατζαφερη; ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO ΣΟΥΞΕ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

    ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ-ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ

    (KAΡΑΤΖΑ)τουμπα τουμπα παραραμ

    (ΚΑΡΑΤΖΑ)τουμπα τουμπα παρα ραρα

    ΧΟΥ!

    http://www.youtube.com/watch?v=ompCQKog2d8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ γελιο ο καρατζαφερης εχει βαλει μεχρι και τον αλεφαντο και καθε παρουσιαστη στο καναλι του να βαλουν πλατη να γλυτωσει την ηττα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θανασης μυλωνοπουλος2 Απριλίου 2012 στις 12:18 μ.μ.

    η πλακα ειναι οτι σε αυτο το μπλογκ και σε αλλα συναγωνιζονται οπαδοι νδ λαος ποιος ειναι μεγαλυτερος και καλλιτερος δωσιλογος!!!

    χα χα!ρε ουστ μαυρογιαλουροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλακοπονηράκο των 02:18, όταν χρησιμοποιείς το ονομά μου με κείμενο πού εσυ γράφεις, άν δεν είσαι σκουπίδι τι άλλο μπορεί να είσαι;
    Βλακόμετρο θέλεις να κάνω και εγώ τό ίδιο στο δικό σου BLOG,αφού έχεις επισημανθεί ως "σεσημασμένος" και γνωρίζουμε ποιό "ανθρωπάκι" είσαι;
    Δεν σε διαγράφω γιά να φαίνεται η πλαστογραφία σου Βλακόμετρο-παλιοπαιδάκι.
    Άν όμως το επαναλάβεις,και δεν ασχολείσε με το δικό σου BLOG, αλλά επί 24ώρου βάσεως ασχολείσε με το δικό μας, τότε, το δρόμο πού ακολουθήσουμε κατάπτυστο υποκείμενο, θά είναι ο Σφακιανάκης.
    Ε, όχι και να χρησιμοποιείς το όνομα μου γιά να γράφεις εσύ δικές τις σου, ανοησίες,...βλακόμετρο...!!!
    Πήγαινε τουλάχιστον στον Ευφραίμ να σου διαβάσει κανένα ευχέλαιο, μπάς και γίνεις καλά και ξεπεράσεις τα "εγγενή" σου.. προβλήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή