Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο ΨΥΧΑΡΗΣ «ΞΥΝΕΤΑΙ» ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ... ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...!!!

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟ καί ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΓΙΑ... ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ...!!!

Ξέρουμε ότι ο γιός Ψυχάρη δεν έχει «σχέση» με τον πατέρα Σταύρο ούτε σε ήθος--ηθική, ούτε σε νοοτροπία, ούτε στις πολιτικές προτιμήσεις.
Βλέπουμε ότι το Βημα με την επίθεση πού κάνει στον Σαμαρά και την ΝΔ, δοκιμάζει τις αντοχές των ψηφοφόρων της πού πλέον... εξαντλήθηκαν...!!!

Άν ο κυρ Σταύρος δεν θέλει τον γιό του Βουλευτή, εμείς δεν θα διαφωνήσουμε καθόλου μαζί του.
Άν βέβαια τον θέλει βρίζοντας την ΝΔ αλλά να εκλεγεί μέσω της κατασπίλωσης των συνυποψηφίων του, κυρ Σταύρο... γελάστηκες.!!!
Πέρασε η εποχή πού ένα δημοσιευμα στο Βημα έβγαζε Πρωθυπουργό.
Η διαπλοκή σου...ΤΕΛΕΙΩΣΕ...!!!  
Σφοδρή επίθεση του Αργύρη Ντινόπουλου στον Σταύρο Ψυχάρη και στην διαπλοκή με αφορμή σημερινό παραπολιτικό σχόλιο στο Βήμα της Κυριακής , στην στήλη Βηματοδότης.
Εκεί η εφημερίδα αναφέρεται ειρωνικά και απαξιωτικά σε δήθεν πολιτικό λόγο που εκφώνησε ο Αργύρης Ντινόπουλος σε συγκέντρωση αποφοίτων του Λεοντείου Λυκείου στις  26 Απριλίου στο ξενοδοχείο «Park» .
Στην ίδια συγκέντρωση ήταν και ο Βασίλης Κικίλιας  ο οποίος είναι επίσης απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου και για τον οποίο το σχόλιο της εφημερίδας είναι ακόμη πιο καυστικό.
Όπως , όμως , βεβαιώνουν οι παριστάμενοι ,αλλά και το μέλος  του Δ.Σ  του Συλλόγου καθηγητής του Λεοντείου Λυκείου Παναγιώτης Μαμαλής  στην συγκέντρωση αυτή δεν εκφωνήθηκε κανένας πολιτικός λόγος ! 
Αυτή ήταν, άλλωστε, και η προϋπόθεση για την συμμετοχή των υποψηφίων στην συνάντηση των αποφοίτων.
Την επίθεση εναντίον του Σταύρου Ψυχάρη εξαπέλυσε ο  Αργύρης Ντινόπουλος από το δελτίο ειδήσεων του ALPHA στο οποίο ήταν καλεσμένος μαζί με την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ Αθηνά Δρέττα.
Η φοβερή σύμπτωση ; 
Στην συνάντηση των αποφοίτων ήταν και η Αθηνά Δρέττα η οποία επιβεβαίωσε τον Αργύρη Ντινόπουλο λέγοντας , μάλιστα , ότι επειδή ακριβώς δεν  εκφωνήθηκαν πολιτικοί λόγοι γι’ αυτό και ήταν μια πολύ όμορφη και ανθρώπινη βραδιά !
Στον ALPHA o Aργύρης Ντινόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι « για ευνόητους λόγους ο Σταύρος Ψυχάρης θέλησε να  πλήξει τον Βασίλη  Κικίλια » και μίλησε για την ανάγκη να καταπολεμηθεί η διαπλοκή.

2 σχόλια:

  1. Ο λύκος κι αν εγέρασε και άλλαξε το μαλί του, ούτε τη γνώση άλλαξε, ούτε την κεφαλή του, λέει μια ελληνική παροιμία. Πιστεύετε ότι ο μπαμπάς Ψυχάρης θα αλλάξει τώρα στα γεράματα;
    Θέλετε κι άλλη παροιμία: Ο σκύλος δεν δαγκάνει το χέρι που τον ταΐζει. Και ο μπαμπάς Ψυχάρης τόσα χρόνια τώρα ξέρετε από που τρώει. Άλλωστε ο θεός μωραίνει ον βούλεται απολύσει. Άντε και καλά υστερνά για το Βήμα και τον Εκδότη του!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή