Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΕ... ΡΟΖ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ...!!!

"ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ ΑΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ και ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ"...!!!

Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα νέο σενάριο για να πλήξουν το Κίνημά μας

και συγκεκριμένα την οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, την οποία εμφανίζουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της οδού Λιοσίων, στο οποίο όπως λένε εργάζονται αλλοδαποί.
Οι άνθρωποι μέσα στην απελπισία τους για να βρουν κάτι εναντίον μας γράφουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ εφόσον τόσο ο Ν. Ευαγγελάτος, όσο και ο Κ. Χαρδαβέλας έστειλαν δημοσιογράφους και κάμερες για «ρεπορτάζ» και γνωρίζουν την πάσα αλήθεια.
Το ξενοδοχείο New Dream ουδεμία σχέση έχει με εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών. 
Ο Ν. Ευαγγελάτος, έχει αναδειχθεί σε Νο1 υβριστή μας τις τελευταίες ημέρες διά της ιστοσελίδος Newsit γιατί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κατ’ επανάληψη ΑΡΝΗΘΗΚΕ να του δώσει συνέντευξη.
Εις ό,τι αφορά τον διακεκριμένο… ουφολόγο-ερευνητή Χαρδαβέλα, να σας θυμίσουμε μόνο ότι 3 ημέρες πριν δήλωσε ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει ταξιδέψει στην Γερμανία (την οποία δεν έχει επισκεφθεί ποτέ…) για να γιορτάσει την επέτειο γέννησης του Χίτλερ!
Αυτά για να ξέρουν ποιοι πρωτοστατούν στην παραπληροφόρηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

5 σχόλια:

  1. ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ, ΑΥΡΙΑΝΟΙ ...ΣΩΤΗΡΕΣ?

    ΠΟΤΕ!

    ΡΙΧΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9.13
    OLOI HRISI AVGI
    THA RIXOOME FILE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρυση αυγη
    και οι κλεφτες φυλακη

    ερχομαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ-ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΞΥΠΝΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΠΡΟ.
    ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΡΠΩΝΕΤΕ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟ 42-45?????
    ΓΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ?????
    ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.....
    ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΡΥΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή