Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΠΟΙΟΝ ΝΑ... «ΠΡΩΤΟ-ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ» ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ: ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ή ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ.;;;

ΜΑΓΑΛΑ «ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ» ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ  ΑΠΟΥΣΙΑΣ καί ΤΗΣ... ΕΦΗΣ ΣΑΡΡΗ..!!!

Μετά την συγκέντρωση «πολιτικών αναστημάτων» από το χώρο τού lifestyle στο κόμμα του Καρατζαφέρη, έντονοι προβληματισμοί στούς ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ ποιόν να πρωτοεπιλέξουν...!!!

Βλέπετε είναι και οι συνθήκες δύσκολες και οι διαπραγματεύσεις με την Μέρκελ πολύ σκληρές, πού η παρουσία και των δύο  θεωρείται άκρως απαραίτητη και καθοριστική για την ζωή μας...
Το δίλημμα υπάρχει γιατί άν μπεί το ΛΑΟΣ στη Βουλή μόνο ένα Βουλευτή θα εκλέξει από την Β! Αθηνών.
Άν δε ληφθεί υπ' όψιν ότι εκείνος ο «περίεργος» Βουλευτής του ΛΑΟΣ, ο «διαβόητος» Κ.Αϊβαλιώτης  αυτές τις ημέρες θα πάει από την αρχή στο Στρατό πού επί μία δεκαετία εξαπατούσε με πλαστά έγγραφα να αποφύγει ( εμείς ξέρουμε τι γράφουμε και θα το δείτε καί άν προλάβει να εκλεγεί, πάλι δεν θα το χαρεί παραπάνω απο 10 ημέρες), θα φτωχεύσει το.... πολιτικοεπιστημονικό δυναμικό του κόμματος και  τότε τα διλήμματα θα ενταθούν  έτι περαιτέρω...!!!
Κρίμα πού καλογέρεψε καί η Έφη Σαρρή  και στενεύουν τα περιθώρια επιλογής σωτηρίας της Πατρίδος...

6 σχόλια:

  1. Άκουσα τον κύριο πρώεδρω(!!!) να δηλώνει πως θέλει οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν με την λογική και όχι ΕΧΤΡΕΜ!Προτείνει λοιπόν,αντι για εξτρέμ να ψηφίσουν για σέντερ μπάκ,λίμπερο ή χαφ!Καλά ρε μεγάλε, χωρίς εχτρέμ, τι στο διάολο ομάδα περιμένεις να κάνεις;Τι λογική είναι αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν έχει στα ψηφοδελτιά του χρήστες κοκας και βιζιταριά δεν έχει ανάγκη απο άλλους παιχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ,ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΕΧΤΡΕΑΜ ΤΑ ΑΚΡΑ.ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΚΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΣΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΤΣΟΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΒΑΡΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ...ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΛΑΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ blog politiko safari ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ SIEMENS ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ?ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 13.7 ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ! ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ 30 ΜΙΚΡΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΗΓΕΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ 1% ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ 13.7....... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ....
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ-ΔΝΤ-ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΤΙΒΙ ΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΡΡ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΝΔΡΙΟ ΣΤΟ 02.31.15, 15ΛΕΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ….http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=pla_0763fc34-6cba-497a-bfdf-e8d141b6e8b0&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb.
    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ 7 ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ….ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ 1993… ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
    0 ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1964 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΙΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1827 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ 1932 ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή