Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ... ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΣΤΗΝ... ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ...!!!

«ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ...ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΑΚΗ και ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ» ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ...!!!


«Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες. 
Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. 
Ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως “προεκλογική σκανδαλολογία” (σελ. 233 του Πορίσματος) και αποφαινόταν: 
“Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”. (σελ. 303).
Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρίες και ο ίδιος πρωταγωνιστής. 
Αυτό είναι …το ΠΑΣΟΚ του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και του Παπακωνσταντίνου. Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, του Παπανδρέου, του Βενιζέλου. Το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζει». 
Επισυνάπτονται οι σελίδες 233, 303 & 305 του Πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής, που διερεύνησε τα θέματα εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και εκδόθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2005. 

3 σχόλια:

  1. Το πόρισμα της συγκαλυπτικής εννοείτε !
    Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς στον πολιτικό κόσμο ; Τις σταθερές απόψεις, τις ισχυρές συμμαχίες, τη συνέπεια στο χρόνο ;
    Να τους χαιρόμαστε που τους ψηφίζουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο Τραγάκης δε, που μάλιστα βρισκόταν και απέναντι και είχε εκτός από υποχρέωση και σαφές κέρδος από το να ξεσκεπαστεί η βρωμιά, γιατί δε λειτούργησε ως όφειλε; Αλλά εάν έβγαιναν στη φόρα όλα αυτά θα έπρεπε να προκύψουν ευθύνες και για στελέχη της ΝΔ. Αλλά κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ 50 ΔΡΑΧΜΕΣ Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ Η ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΣ, ΕΧΕΙ 50 ΣΕΝΤΣ ΗΤΟΙ 170 ΔΡΑΧΜΕΣ....!!!! ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΗΤΑΝ 180.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 575 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ 180 ΕΥΡΩ.
    ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΤΥΠΩΝΑΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.....
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΠΑΜ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΑΠΙΕΤΑΙ... ΚΑΙ ΑΣ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΚΟ ΓΙΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ... ΕΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ , ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΕΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ... ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛIΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ !!!
    ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΥΣΠΗΡΩΣΗ.
    Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΜΡΒ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, 1η Η ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ 24.7 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΜ.....
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή