Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ Γ.ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ... ΕΓΡΑΨΕ ΒΙΒΛΙΟ και ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ...!!!

ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ 14.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΥΡΟΚΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ...!!!

Εξώδικο-φωτιά κατά του Πάνου Καμμένου φέρνει σήμερα στο φως η «δημοκρατία». 
Με βάσει αυτό, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων φέρεται ότι είχε πάρε-δώσε με υφυπουργό της δικτατορίας, τον οποίο μάλιστα άφησε και απλήρωτο για τις υπηρεσίες που αυτός του παρείχε.

Πρόκειται για εξώδικο του Γεωργίου Γεωργαλά, υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ κατά την περίοδο της δικτατορίας του Γ. Παπαδόπουλου το 1967. 
Με το εξώδικο, που θυροκολλήθηκε την περασμένη Τετάρτη 18 Απριλίου στο κτίριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη λεωφόρο Συγγρού, ο θεωρητικός του καθεστώτος της 21ης Απριλίου ισχυρίζεται ότι υπήρξε ο επικοινωνιακός συμβουλάτορας του Π. Καμμένου και τον καταγγέλλει ως μπαταχτσή και αναξιόπιστο, ζητώντας του να του δώσει 14.000 ευρώ που του χρωστά από συγγραφή βιβλίου και μελετών.
Εχει μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον η καταγγελία του κ. Γεωργαλά ότι αυτός υπήρξε ο πραγματικός συγγραφέας βιβλίου για την τρομοκρατία, το οποίο όμως εκδόθηκε με το όνομα του κ. Καμμένου, με αποτέλεσμα ο σημερινός πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να πάρει όλη τη δόξα, αφήνοντας μάλιστα απλήρωτο τον Γ. Γεωργαλά.
«Καθώς γνωρίζετε, στο παρελθόν διετέλεσα σύμβουλός σας σε επικοινωνιακά θέματα, κατά τη διάρκεια των προεκλογικών σας αγώνων. 
Επιπλέον μου αναθέσατε και συνέγραψα βιβλίο σχετικό με την τρομοκρατία, που εκδόθηκε στο όνομά σας και συνέβαλε αποτελεσματικά στην προσωπική σας προβολή. 
Δυστυχώς για την εργασία μου αυτή δεν τηρήσατε την οικονομική συμφωνία μας. Επίσης παραλάβατε ο ίδιος χειρόγραφη μελέτη μου για τη σημερινή κρίση, την οποία έγραψα κατόπιν παραγγελίας σας αντί αμοιβής 10.000 ευρώ. 
Μου στείλατε με συνεργάτη σας 2.500 ευρώ και μάταια περίμενα τα υπόλοιπα.
Κατόπιν της παραπάνω απαράδεκτης συμπεριφοράς σας προς εμένα που τόσα σας προσέφερα, σας καλώ να ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντί μου και να μου καταβάλλετε 14.000 ευρώ» αναφέρει στο εξώδικο ο κ. Γεωργαλάς, επιφυλασσόμενος για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.
Η θυροκόλληση του εξωδίκου προκάλεσε -όπως ήταν φυσικό- συναγερμό και πανικό στους επιτελείς του Πάνου Καμμένου, οι οποίοι την περασμένη Τετάρτη έτρεχαν πανικόβλητοι να κρύψουν το χαρτί για να μη βγει στη δημοσιότητα. 
Κι αυτό γιατί, όπως πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν δηκτικά,ο κ. Καμμένος κατάφερε να βάλει βόμβα στα θεμέλια του κόμματός του από ένα και μόνο χαρτί που τον εκθέτει αμφίπλευρα. 
Από τη μία πλευρά απαξιώνεται στα μάτια των αριστερών ψηφοφόρων, με τους οποίους φλερτάριζε ασύστολα, ως «εντολέας χουντικών», ενώ από την άλλη αποκαλύπτεται στα μάτια των δεξιών τουλάχιστον ως μπαταχτσής, με βάση την καταγγελία Γεωργαλά. Επίσης, η «μελέτη για τη σημερινή κρίση» που του παρέδωσε ο Γ. Γεωργαλάς θεωρείται πολύ πιθανό να χρησιμοποιήθηκε για τη συγγραφή του προγράμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Οπως και να έχει, τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά και ο κ. Καμμένος οφείλει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τόσο αν έπαιρνε επικοινωνιακές -και ιδεολογικές (;)- συμβουλές από τον υφυπουργό του Γ. Παπαδόπουλου όσο και αν τελικά τον άφησε απλήρωτο. 
Επομένως, οι απαντήσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

1 σχόλιο:

  1. Συγγρού,το αρχηγείο των "τραβεστί" αντιμνημονιακών
    Δεν κοιτάνε τα χάλια του πούλησαν την χώρα στους Γερμανούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή