Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο «ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ» ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και «ΒΑΠΟΡΑΚΙ» ΤΟΥ (Δ.Ν.Τ.)...Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...!!!

Ο «ΜΕΓΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΣ» ΩΣ...«ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΤΣΟΝΤΑ» ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...!!!

Ανοίγουμε ένα «φάκελλο» με όσα έχει πεί ο Καρατζαφέρης με την  περισσή αυθάδεια του...ανοήτου...!!!
Είναι ένας «οδηγός» γιά τους εναπομείνατες οπαδούς του--πλήν των υπλλήλων του-- να τον αξιολογήσουν και να μη λυπηθούν για την εκλογική του συντριβή.
Θα δημοσιεύουμε,

ένα κάθε μέρα να δείτε ποσο υπερ του Μνημονίου ήταν και τι ρόλο έπαιξε υπερ του Δ.Ν.Τ. ως προβοκατόρικη τσόντα του Πασοκ.
Ένα ρόλο πού έχει επιφορτισθεί να παίζει απο τον Μπόμπολα ήδη από τον Ιανουάριο του 2006 με σκοπό να πλήξει εκλογικά την Ν.Δ.
Τώρα βέβαια τα συμφέροντα και οι νταβατζηδες βρήκαν καινούργιο «παιχτη» γιά αυτό τον ρόλο σαφως καλύτερο από τον Καρατζαφέρη αφού έχει το προσόν να είναι τουλάχιστον απόφοιτος Γυμνασίου και... μη αποφοιτος του LONDON SCHOOL OF...TRIXES...!!!
Δέστε σε..πάπυρο τι π@π@ριές έλεγε...

2 σχόλια:

  1. Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια

    Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες της Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα της Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης των συντρόφων να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος.
    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο προφητης καρατζαφερης

    Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

    Τωρα θα φαει την σκονη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τρεχοντας ασθμαινοντας απο πισω τελευταιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή